“Тіло у формі” із журналом “Like”

0

Привіт-привіт 
Мотивувати вас в кожному випуску нашого Like Журнал — це прекрасно. Тому “Тіло у формі” — наша незмінна рубрика 😍

Цього разу маємо двох прекрасних героїнь, для яких красиве тіло — не порожня фраза. А щоденний шлях крізь здорове харчування, фітнес, “планку”, свіжу питну воду. Нічого нового, скажете? Але всі геніальні рішення — прості 😍
Лише погляньте на результат!

ТВАРДОВСЬКА ТЕТЯНА
 “Займатися фітнесом я почала ще у 14 років. Вже тоді хотілося бути стрункою і доглянутою. Завдяки грудному годуванню та постійним заняттям спортом, після кожної з трьох вагітностей я дуже швидко відновлювала форми. А ще народження дітей чудово омолодило мій організм, чому я безмежно рада. Завдяки тому, що я веду здоровий спосіб життя, правильно харчуюся, іноді можу дозволити собі все, що хочеться. Фітнесом займаюся 2-3 рази на тиждень. Я не качаю прес, вважаю “кубики” нежіночними. Мої улюблені вправи для плаского живота і тонкої талії — це “вакуум” та “планка”. Обов’язковими для мене є достатня добова кількість випитої води, правильний догляд за собою і повноцінний сон. А найголовніше — бути щасливою і задоволеною життям!”

ДЖИЧКА ЕЛЕОНОРА
 Модель і Міс Університету нафти й газу-2017, СтудМіс Івано-Франківськ-2017, Віце-міс Альянс open-2018, розповідає: “Вже понад 5 років займаюся в модельному агентстві “Ювента”, тому завжди маю бути в формі. Заняття у тренажерному залі допомагають мені чудово виглядати. Звісно, до ідеалу ще далеко, та я впевнено йду до своєї мети.

Більше натхненних історій — у новому “Like”, що вже у продажу 

Share.

Leave A Reply