АННА ДОБРИДНЄВА: «Я ЗАВЖДИ МАКСИМАЛЬНО ВІДВЕРТА У СВОЇХ ПІСНЯХ»

0

Відома співачка, учасниця групи «Пара Нормальних», а також дизайнерка звабливої жіночої білизни. Вона чуттєва, сексуальна і… справжній боєць. Адже одного разу погодилася на божевільну затію — вийшла битися на справжній ринг. Про те, чому обожнює свою сольну кар’єру, що надихає на створення спокусливих луків та за що любить бокс, — читайте в ексклюзивному інтерв’ю.

Анно, сьогодні Ви є успішною поп-виконавицею, але розпочинали свою кар’єру в гурті doom-metal. Це ж геть різні стилі й жанри, як відбулися ці метаморфози?

Мене завжди приваблювала важка музика. Напір, агресія, міць. Чесно кажучи, мені подобалося вивчати різні стилі музики. Так би мовити, випробовувати їх на собі. Грала дум, потім нью-метал, паралельно отримувала класичну музичну освіту. Співала в джаз-хораллі (акапельному вокальному джазовому колективі), у вихідні співала в нічному клубі. Весь цей музичний досвід для мене дуже цінний. Іноді дію, як зухвала рок-зірка, а іноді — як академіст.

Справжню славу Вам принесла участь у «Пара Нормальних»чим цей гурт є для Вас, це вже частина життя?

Так, це третина мого життя. Це абсолютно рідні пісні. І що головне — у нас прекрасні відносини в колективі. Група є і нині. Невдовзі ми потішимо прихильників нашим новим треком.

Сьогодні Ви перебуваєте ще й у сольному плаванні, так би мовити. Наскільки велика різниця в роботі в гурті й на себе? Чи не страшно було розпочинати сольну кар’єру?

Працювати сольно обожнюю! Оскільки є автором, інвестором і продюсером свого проекту. Намагаюся втілювати все, що замислила. Це моя душа. Звісно, починати було дуже складно. І страшно. Переймалася, що не вистачить сил, терпіння, фінансів. Але знаєте, вистачило найважливішого елементу — віри в себе. І всім, хто стоїть на порозі великих змін і чогось нового, я щиро бажаю сміливості, хоробрості й довіри до світу.

Мабуть, Ви багато чим пишаєтесь?

Звісно! За 4 роки сольної кар’єри я випустила понад десяток синглів, зняла 10 кліпів у різних країнах світу. У тому числі неодноразово співпрацювала з відомим американським кліпмейкером Генрі Ліпатовим (він знімав відеороботи для Емінема, Дженіфер Лопес та інших). Пишаюся тим, що мої пісні стали офіційними саундтреками серіалу «Молодіжка-2».

Але найбільше пишаюся тим, що за цей період я одружила багато щасливих пар, наповнила піснями безліч яскравих свят, днів народжень великих міст та окремих прекрасних людей. Я дякую Богу за всі щасливі події.

Цьогоріч у Вас була прем’єра пісні з Микитою Горюком. Чим вона особлива й чому дали згоду на такий дует?

Нас із Микитою пов’язує дружба, музикай навіть спорт! Він — один з учасників моєї зоряної боксерської команди, де я була наставницею. Ми тренувалися в боксерському клубі практично щодня. Микита дуже талановитий, цілеспрямований і володіє фантастичним почуттям стилю. Працювати з ним — одне задоволення. Пісня «За зимою» — результат нашої дружби. Та ж брутальна сентиментальність. Пісня про любов, що замерзає, яку з усіх сил намагаються зігріти двоє людей. Слухачі кажуть, що від цієї пісні тануть серця.

Ви й автор текстів, і композитор, і співачка — а який із цих процесів найбільше до вподоби?

Мені до вподоби всі процеси. Напевно, у цьому мій ідеальний баланс. У мені дуже легко вживаються 2 протилежні субособистості. Ранима й ніжна, творча особистість, а також прагматичний, вимогливий продюсер. Це як ін і янь.

Не музикою єдиною — у Вас є авторські колекції спокусливої білизни. Чому почали цим займатися?

Так, окрім світу музики, я так само презентую світ мережива й шовку! Історія бренду «A Fight» — колаборація з «Reine Rouge» — це одна з найкрасивіших і сильних історій у моєму житті! Тому що вона не тільки про вишукану білизну. Вона про прийняття себе і своєї сексуальності. Про любов до себе й повагу до свого тіла. Брендом «A Fight» я закликаю жінок спокушати й насолоджуватися собою. «Спокушай і володарюй» — наш корпоративний вислів (сміється). Сексуальність — це природна якість! І це аж ніяк не пов’язане із сексом і розпустою. Це прийняття своєї статі, свого тіла, своїх переваг і своєї природності. Чим більше людина пригнічує в собі сексуальну енергію, тим більше в неї заборон, тим більше вона засуджує це в інших. Ось причина всієї можливої критики. Відповідно, чим більше сексуальна енергія розкріпачена, тим більше задоволення людина здатна отримувати від життя. Тим сильніше здатна любити себе, із повагою надихатися сексуальною енергією інших людей.

Що надихає в створенні сексуальних луків?

Надихають жінки! Наша беззахисність є водночас нашою «суперсилою»! Ми здатні спокусити будь-якого чоловіка, але і здатні за себе постояти. Не випадково бестселером «A Fight» є яскраві шовкові боксерські халатики. У нас, жінок, є магічна здатність виходити з будь-якої ситуації переможницями. Красива й сексуальна білизна надає впевненості й шарму. Це працює! «A Fight» — це моя філософія, це саме те, якою я бачу жіночу природу. Починаючи від дизайну, закінчуючи матеріалами й упаковкою. Ми з дизайнером Оксаною Корніловою (моїм партнером) скрупульозно продумуємо кожну деталь, кожен вигин. «A Fight» вже завоював серця багатьох красунь. У цьому році ми стали офіційними партнерами національного конкурсу «Міс Україна 2019»! Також ми офіційні партнери світського заходу «Гольф на шпильках». Нещодавно відбулася зйомка в Каннах для журналу «Playboy», де найгарячіші дівчата позували в нашій білизні. Зовсім нещодавно ми представили нову колекцію в рамках «Odessa Fashion Week Crouse». У наших фотосесіях беруть участь кращі моделі країни, учасники шоу «Супермодель по-українськи», обличчя обкладинок «Playboy», «XXL». Нас обирають дивовижні ЖІНКИ. І це величезна честь.

Ви самі рекламуєте свої колекції, а ще знімались для обкладинки «Playboy». Яка вона — робота моделі? Чи легко далась?

Так, я є обличчям бренду «A Fight». Краса оголеного тіла мене завжди надихала. Мистецтво еротичних фотографій, на мій погляд, одне із найскладніших. Тому що між вульгарністю й естетичністю дуже тонка грань. Щодо обкладинки журналу «Playboy», то вся команда підійшла до цього дуже серйозно. Образи створювалися й затверджувалися досить довго. Ми надихалися роботами Бориса Валеджіо. Хотіли показати войовничу жінку, яка може керувати справжнім вогнем (до слова, я тримала в руках 16 палаючих смолоскипів) і здатна розпалити душевне полум’я всередині чоловіка. Вийшло дуже сексуально й водночас благородно. А це для мене головний показник.

Якщо ми вже згадали за полум’я, я десь читала, що Ви володієте мистецтвом вогняної еквілібристики?

Так, колись давно я була справжнісіньким факіром, гастролювала з програмою фаєр-шоу. Причому багато трюків «розгадала» і вивчила самостійно. Я обожнюю вогонь! Хоч за гороскопом я Козеріг, представник стихії землі, але дух у мене вогняний.

Ще одне Ваше незвичне захоплення — бокс. Що приваблює в ньому?

Бокс — один із найбільш травматичних видів спорту. Сила. Витривалість. Уважність. Безжалісність. Це найкращий психолог. Я почала займатися боксом виключно для себе, раз у тиждень. Але незабаром мене це настільки захопило, що я погодилася вийти на ринг. Перевірити, на що я здатна і взагалі перевірити свої інстинкти. Мені це було потрібно. Як зараз, пам’ятаю щоденні тренування перед своїм першим боєм. Були моменти, коли відчувала себе непереможною й невразливою. І навіть були моменти, коли я зривала із себе шолом і бігла плакати в роздягальню. Але потім приходила до себе і знову ставала в спаринг. Я зрозуміла про себе головне — я боєць. І йду до мети, чого б це мені не коштувало. Можу за себе постояти не тільки в інтелектуальному бою. З цим усвідомленням набагато спокійніше жити (усміхається).

У Вас навіть був справжній бій?

Так, цей досвід назавжди зі мною. Усі, хто хоч раз виходив на ринг, знає, що це ВЖЕ перемога над собою. Пригадую, як мене підтримували мої прихильники в період підготовки, знімали сторіз біля груші, позначали в мотиваційних постах. Пригадую, як за пару годин до бою я отримала особисте відеозвернення від Віталія Кличка. Від його слів я стала ще сильнішою. Пам’ятаю красиву дівчину з величезним плакатом «Добриднєва переможе», пам’ятаю, як кричали люди на трибунах від кожного завданого й пропущеного удару. А потім пам’ятаю, як стискала в долонях, обмотаних мокрими бинтами, телефон. І говорила мамі в слухавку: «Все добре. Ніс цілий» (сміється).

Знаю, що Ви взагалі активно займаєтесь спортом, а що ще допомагає підтримувати ідеальну форму?

Любов до себе й повага до свого тіла. Увага до нього. Повірте, за кожне присідання, кожен випад, кожну пробіжку, кожну розтяжку — тіло дякує. Потрібно шукати мотивацію й оточувати себе спортивними, активними людьми. Ще одна реально дієва мотивація — це, звичайно ж, закоханість!

Ви завжди приховуєте подробиці свого особистого життя, та все ж — чи вільне Ваше серце?

Я не люблю говорити про особисте життя. Але зате я завжди максимально відверта у своїх піснях. Моя творчість дуже автобіографічна. Наприклад, після дуже важкої й сумної історії була написана пісня «Пасьянс». Після дуже вагомого досягнення — пісня «Вершина». Після яскравої романтичної подорожі — «Тіло». Я щедро ділюся почуттями зі своїми слухачами.

Ну й насамкінець — чого нам чекати від Анни Добриднєвої найближчим часом?

Звичайно ж, гастролі різними містами України (детальну інформацію можна дізнатися з особистої сторінки співачки в інстаграмі). Просто зараз створюється нова колекція нижньої білизни «A Fight». А зовсім скоро я випущу новий сингл. І це буде ще одна чесна історія!

 

Розмовляла Наталія ЛОЗОВИК

Share.

Leave A Reply