Світський Івано-Франківськ:  у місті відбудуться найкращі фешн-події для дітей та дорослих

0

У суботу 1 грудня в Івано-Франківську проведуть грандіозні світські події – “Kids Fashion Show” та “Франківський подіум”. Заходи відбуватимуться в ресторані Pasage Gartenberg.

О 13:00 проведуть захід – “Kids Fashion Show”, програма якого обіцяє бути цікавою та насиченою. Це буде справжнє свято для мешканців та гостей Івано-Франківська. Гості зможуть побачити колекції провідних українських та європейських дизайнерів від найкращих дитячих магазинів міста, отримати подарунки від партнерів, а також море позитиву та посмішок. Початок о 13:00 в ресторані Pasage Gartenberg.

О 17:00 цього ж дня відбудеться улюблена світська подія всіх місцевих модниць “Франківський подіум”. Свої роботи продемонструють найкращі дизайнери Карпатського краю. Це відома шоу-програма, основна мета якої включає популяризацію творчості молодих та іменитих дизайнерів Західної України.  Гості, затамувавши подих, зможуть спостерігати за цією грандіозною подією, отримувати подарунки та океан неймовірних вражень. Початок о 17:00. Вхід 200-300 грн.

Організаторами заходів виступають модельне агентство “Ювента” та ресторан Pasage Gartenberg.

Резервування місць за телефонами:

095 175 9000

097 600 5152

Чекаємо вас на найкращих світських подіях Івано-Франківська.

Share.

Leave A Reply