На новому рівні: відомий глянцевий журнал “Like” впевнено йде вперед та збільшує коло своїх читачів

0

Від сьогодні зустрічайте новенький “Like” не лише в Івано-Франківській області, але й на теренах Західної України. Новий номер можна буде придбати в мережі магазинів  “Арсен”, “Рукавичка” та “Сільпо” на території Львівської, Закарпатської, Волинської, Рівненської та Тернопільської областей (Луцьк, Міжгір’я, Броди, Дрогобич, Борислав, Моршин, Володимир-Волинський, Підгайці та інші міста). Читачі з сусідніх регіонів зможуть насолоджуватись яскравими обкладинками, цікавими статтями та якісними світлинами нашого журналу.

А що ж вас чекає в новому номері? У нас, як завжди, є що почитати:

Вона без вагань покинула рейтингове ранкове шоу на “1+1” заради мрії. Відома та успішна телеведуча Марина Леончук тепер активно займається політикою. А ще започаткувала власний майстер клас «Бути іншою та залишатися собою». Чи це реально, читайте на сторінках свіжого глянцю.

У Києві завершився 44-й Український Тиждень Моди. Слідом за паризьким “Haute Couture” свої роботи показали й вітчизняні дизайнери. 50 брендів, 39 шоу, 10 презентацій і 4 спеціальні проекти. “Мода у великому ліжку”… на сторінках “Like”.

Вродлива, сексуальна та завжди усміхнена… І хоч за освітою вона політолог-соціолог, без гумору просто не уявляє свого життя. Улюблена всіма Яринка з “Країни У” тепер ще й учасниця жіночого кварталу. Яким проектом пишається найбільше та який він — чоловік мрії, Ірина СОПОНАРУ розповіла журналу LIKE.

Свіжо, дорого, сучасно – таке враження справляє новенький AUDI Q8. Гаряча новинка з’явилася на дорогах України та світу влітку минулого року. Автомобіль покликаний стати новим флагманом німецького бренду. Елегантність купе, комфорт та найновіші технології . Цікаве знайомство кросовером у тест-драйві свіжого глянцю.

На яскравій хвилі позитиву наш журнал прямує вперед і ще не один раз обіцяє здивувати наших читачів приємними несподіванками.

LIKE. Нам подобається вам подобатись!

Share.

Leave A Reply