“Школа”, КAZKA і Джей Ло: новий номер журналу “Like” уже в продажу

0

З новими цікавими статтями, зірковими інтерв’ю та яскравими світлинами глянцевий журнал “Like” знову підкорює Західну Україну. Свіжий номер обіцяє бути ще гарячішим, ще яскравішим та ще крутішим. Новий номер журналу “Like” уже в продажу. 

У свої 17 вона досягла чимало. Встигла представити Україну на дитячому Євробаченні у Болгарії, дійшла до суперфіналу “Голосу країни” та стала справжньою зіркою завдяки ролі у серіалі “Школа”. Про те, чому недолюблює свою героїню та як зародилося кохання Анна ТРІНЧЕР розповіла в ексклюзивному інтерв’ю журналу “Like”.

Не така страшна відмова, як незнання причини. Якщо раптом коханий запалав пристрастю, а в тебе ні краплі бажання бажано призупинитися і зрозуміти чому? Принаймні для себе. З такими тонкощам інтимного життя розбиралися експерти лайку “Фортеці на колеса”.

Лише для аматорського ока Toyota Land Cruiser 200 це звичні для наших доріг позашляховики. Справжні специ одразу розпізнають у цих автомобілях своїх — професійних охоронців VIP-осіб. Усі переваги броньованих джипів у тест-драйві від журналу “Like”.

Унікальні, сміливі та харизматичні. Вони увірвалися у світ українського шоу-бізу у 2017-му і за рік запалили увесь світ піснею “Плакала”. Проте конкурс “Євробачення” виявився не простим випробуванням для гурту. Що завадило КАЗЦІ отримати перемогу та як велика сцена змінила життя учасників читайте на сторінках нового глянцю.

Like. Мені це подобається!

Like, є що почитати!

Share.

Leave A Reply