Зимові хіти, або Хижаки на подіумі

0

Модний сезон підготував цікаві тенденції в одязі для жінок. З’явилося багато незвичайних, дуже стильних поєднань, що викликають щирий подив і навіть нерозуміння. Але є багато способів втілити їх під час створення модних образів у повсякденному житті. Ця зима готує нам багато цікавого. Щоб бути у всеозброєнні, розглянемо кілька основних пропозицій, що надійшли від дизайнерів зі світовим ім’ям.

Зміїний принт

Холодний і стриманий, та водночас такий розкішний і заманливий! Рептилія заполонила гардероби. Як правило, зміїний принт використовують у взутті і сумках. Але цього разу на нього можна натрапити на брючних костюмах, спідницях, сукнях. Відомі «streetstyle»-блогери експериментують, поєднуючи «змію» з яскравими неоновими відтінками, створюючи при цьому вау-ефект.

Леопардовий принт

Популярність леопардового малюнку просто зашкалює. У дизайнерських колекціях він трапляється в абсолютно всіх кольорових варіаціях: від стандартних бежево-чорних до червоних, синіх, зелених, жовтих, і виглядає більш ніж незвично, оскільки набуває різних форм і з’являється навіть на колготках. Але якщо леопард встиг надокучити, у вашому розпорядженні є зебра.

Клітинка

Картатий принт не відстає від леопардового. Клітинка – на спідницях, пальтах і шарфах. Яскравим підкресленням вашої особистості стане тартан. Це ефектне поєднання клітинки з «#animalprint» чи кислотними відтінками, яке стало найпопулярнішим у сезоні зима-2019. Не бійтеся поєднати декілька картатих речей між собою, додавати квіти чи смужку  – результат може вийти оригінальним та стильним.

«Glen Plaid», або Клітинка «Принц Уельський»

Щоб одяг сірих і коричневих відтінків у цьому сезоні не виглядав занадто сумно, дизайнери вирішили прикрасити його «Glen Plaid». Такий метод плетіння ниток створює на тканині ламану клітинку, виглядає дуже акуратно і спокійно, відповідно, чудово підійде на зиму. Особливо стильно ця клітинка виглядає в поєднанні з теплим пальто чи пуховою курткою.

Інтерєр і сучасне мистецтво

Принт на тканинах деяких дизайнерів виглядає як малюнки на шпалерах, гобеленах та меблях. Складні вінтажні візерунки, старовинні пейзажі, вишиті картини заполонили зимові колекції та прикрасили буквально все – від пальт до сумок. Усе частіше натрапляємо в одязі на зразки сучасного мистецтва. Отож, якщо вирішите додати сучасності образу та розфарбувати свою зиму – оберіть моделі з абстрактними арт-принтами й елементами поп-культури. Виглядають такі речі досить оригінально й ефектно.

Логоманія знову в тренді

Так-так, знову ці кросівки «Balenciaga» та костюмчики «Fendi». Вже навіть дивно, якщо у вашому гардеробі відсутні речі з логотипами по периметру. Колись такі монограми говорили про статус того, хто їх носить, а сьогодні це ностальгія по 80-х і 90-х. Саме на той час припав пік популярності логотипів на одязі, було навіть прийнято носити речі «етикетками назовні». Бренди, як колись, так і сьогодні, хочуть нагадати про себе й отримати масову впізнаваність серед користувачів. А ще ми самі підказуємо, що хочемо цього, аби засвітити річ в «Instagram».

Шкіра

Незмінний фаворит подіумів. І не дарма, оскільки на основі одного шкіряного елементу гардеробу, чи то шорти, спідниця, чи пальто, можна створити безліч стильних луків. Звичайно, тут домінує чорний колір, і ставку варто зробити на поєднання фактур: щільна шкіра з напівпрозорим шифоном, сіткою чи гіпюром. Лаконічність і мінімум деталей, шкіра – матеріал самодостатній.

Яскраві шуби зі штучного хутра

Зима обіцяє бути яскравою. Імітація печворку, градієнту, кольорових блоків та інших яскравих принтів, і вже така знайома нам шубка з «чебурашки». Склалося враження, що дизайнери надихалися ковдрами, можливо, саме тому вже їхній вигляд говорить про тепло й затишок, чого нам зазвичай бракує в холодну погоду.

Share.

Leave A Reply