Зберігайте спокій! Прикрашайте свій дім!

0

2018-й був прекрасним роком для дизайнерів інтер’єру — з цікавими подіями, новими брендами, матеріалами і тенденціями, які взяли світ (і нас) штурмом. 2019-й обіцяє бути таким же натхненним, прекрасним роком для любителів дизайну інтер’єру. Він тільки розпочався, а ми вже нагромадили для себе тенденції декору, які ви, безсумнівно, оціните! Я вибрала кілька «дотичних точок», які ви зможете легко змінити, щоб ваш дім був у тренді цього року!

КОЛІР


Будьте готові побачити відтінки коралів повсюди! Свіжий і привабливий колір під назвою Living Coral був визнаний як «вибір кольору для 2019 року». Моя пропозиція, коли йдеться про тенденції, завжди полягає у використанні мінімального бюджету. Замість того, щоб купувати базові предмети меблів у цьому прекрасному відтінку, я б запропонувала придбати кілька невеликих аксесуарів. Нехай на вашому журнальному столику затримаються глянцеві журнали чи книги з обкладинками в модних відтінках, а плед чи подушки в тон підтримають цей кораловий ансамбль. Якщо ж ви готові інвестувати більше, вибирайте якісні предмети декору, які залишиться цінними за межами життя нинішньої тенденції. Цей сміливий і привабливий відтінок ідеально поєднується із золотими аксесуарами і нейтральними кольорами, які домінували в інтер’єрній моді попередніх років.

ТЕКСТИЛЬ

Ще однією тенденцією декору, яка швидко набирає обертів у 2019 році, є текстильне мистецтво. Насправді пошук запитів про текстиль збільшився у 100500 разів, і ця популярність випливає з базової людської потреби комфорту. Тобто ми шукаємо м’яких і затишних елементів, щоб зробити наш дім теплішим і привітнішим.

СВІТЛО
Ми часто не розглядаємо такий варіант, тому що люстри не так просто замінити.

Проте варто звернути увагу на модні настільні лампи і торшери , які можуть стати цінним предметом, коли ви декоруєте свій простір. Існують різні стилі та матеріали, з яких можна вибрати, і безліч кольорів. Ви не повинні підбирати їх до стельових люстр. Вийдіть за межі шаблонів і підберіть лампу, яка стане центром уваги в кімнаті або створить затишну атмосферу в потрібному вам куточку.

КВІТИ
Ця тенденція просто чудова! Квіти скрізь! Незалежно від того чи це шпалери, килими, подушки або численні вази — квіти вітаються. Тут ви повинні дозволити своїй уяві дивуватися. Зустрічайте весну в своєму домі і будьте в тренді!

Загалом, мінімалізм залишає місце для більш декоративних стилів. Для матеріалів, поряд з металами, присутніми у всіх топових інтер’єрах, зароджується новий виклик між світлим деревом, що домінує на даний момент, і темним, яке після багатьох років повертається в інтер’єрну моду. Вигнуті лінії, кола і арки вводяться в архітектуру, дизайн інтер’єру, меблі та прикраси. Велике повернення абстрактного мистецтва в геометричних візерунках і незрозумілих формах. Якщо коротко, то 2019 рік ніби дивиться в минуле, але без ностальгії, з метою створення нової естетики, більш культурної та витонченої, ніж у попередні роки.

О, так, я знаю! Шопінг в інтер’єрних магазинах у нас не дуже популярний. Спершу треба «поїсти, одягнутися, відпочити» і ще кілька першочергових важливих речей. А дім? Та хто його бачить, ми й так, зазвичай, тільки надвечір повертаємось, і вже однаково, чи є подушка на дивані! Проте немає нічого схожого на емоції, які ви отримуєте, повертаючись у милий вам дім. Ваша оселя є місцем для відпочинку з друзями та сім’єю, єдине місце, куди ви приїжджаєте після роботи. Ви повинні відчувати себе і свою індивідуальність у ньому. Приділяйте час облаштуванню особистого простору, отримуйте задоволення від модних кольорів і насолоджуйтеся тенденціями 2019 року!

Share.

Leave A Reply