Іменинниця Анджеліна Джолі: цікаві факти про зірку

0

Сьогодні свій день народження святкує розкішна Анджеліна Джолі. Like бажає зірці і далі так яскраво сяяти, прикрашати собою не лише кінематограф, але і увесь світ. А з нагоди цього дня, пропонуємо кілька незвичних фактів про 45-річну іменинницю.

Анджеліна свого часу колекціонувала ножі та намагалася замовити власне вбивство. Все через те, що в молодості актриса часто страждала від депресії та невпевненості в собі. Для того, щоб не скоювати самогубство, вона найняла кілера.

Актриса Анджеліна Джолі в молодості і зараз

До одруження з Бредом Піттом актриса заводила багато романів та була двічі заміжня. Один із шлюбів не обійшовся без дивної забаганки актриси. Зірка попросила коханого розписатися в свідоцтві про шлюб кров’ю. Пара також набила тату з ім’ям один одного. Але і це ще не все – подружжя придбало два медальйони, в яких зберігало кров один одного.

За свого першого чоловіка Джолі вийшла заміж у доволі дивному вбранні – шкіряних штанях та футболці з написаним на ній кров’ю ім’я Джонні.

Про те, що зірка колекціонувала ножі, ми вже згадали. Однак вона ще любила завдавала собі порізи і рани на тіло.

jolie2
Анджеліна – багатодітна мати та посол доброї волі ООН. Всього у актриси троє рідних дітей і троє прийомних – 14-річна Шайло, 11-річні двійнята Нокс і Вів’єн, 15-річна Захара, 16-річний Пакс і 18-річний Меддокс. Але методи їх виховання активно обговорюється в світі. От наприклад, щоб покарати винного в чомусь дитину, Джолі заводить її до порожньої кімнати і починає пильно дивитися дитині в очі. Після чого та швидко визнає свою провину. Також актриса дозволила одній зі своїх дітей змінити стать.
Share.

Leave A Reply