Що відбудеться з тілом, якщо повністю відмовитися від солодощів

0

Негативний вплив цукру на організм людини був остаточно доведений британськими науковцями у 2013-му. Було також виявлено, що цей продукт викликає у нас залежність як наркотик. Як втекти з солодкого полону, та чому цукор такий небезпечний, розповідає Cosmopolitan.

Для початку постарайся сказати «ні» улюбленим солодощам. Ще одне дослідження, проведете в Університеті Святого Луки в Канзас-Сіті, підтверджує — вже через 20-30 хвилин після відмови від десерту ти не відчуватимеш такого сильного бажання його з’їсти. Таким чином, обмеживши себе у споживанні цукру, ти зменшуєш у три рази ризик мати проблеми із серцево-судинною системою. Відомо, що цукор підвищує рівень інсуліну в крові, який, своєю чергою, негативно впливає на артеріальний тиск і серцеві скорочення.

До того ж дієтолог Лі О-Коннор зауважує, що вже через 24 години після відмови від цукру варто замінити його на білки та свіжі овочі. Вони стабілізують рівень цукру у крові й не дозволять тобі впасти у депресію. Експерт зауважує, що на тебе чекатиме неймовірне бажання скуштувати солодке вже через три дні. Лі наголошує, що в цей період необхідно особливо тримати себе в руках, адже полегшення настане вже через тиждень.

Через цих непростих сім днів покращиться не лише твоє самопочуття, а й стан шкіри. Цукор — головний збудник запальних процесів. Відмовляючись від нього, скорочуєш ризик виникнення акне на 80%! Далі життя налагодиться ще більше. Каліфорнійські вчені запевняють, що через лічені місяці у тебе покращиться пам’ять. Вони вважають, що цукор впливає на нашу здатність довго зберігати інформацію.

Ну а найприємніше для кожної з нас — це суттєва втрата ваги. Ми впевнені, ти будеш задоволена своєю фізичною формою.

Share.

Leave A Reply