У всіх на устах: популярність на прикладі американських телесеріалів

0

Чи не кожна дівчина бажає завжди бути в центрі уваги, бути популярною. Однак секретами популярності володіє далеко не кожна. В будь-якому колективі неформальними лідерами стають ті, хто мають привабливу зовнішність, харизму й талант в будь-якій сфері – чи то навчання, чи спорт.

В школі чи іншому навчальному закладі Америки поширеною є тенденція бути королевою школи. Кожна дівчинка прагне бути кращою та стати потенційною королевою школи. Але досягти цього важко. На прикладі героїнь американських телесеріалів пропонуємо розібратися, як це – бути королевою школи та що для цього потрібно.

Соціальне положення

Набагато краще і легше завоювати авторитет, якщо у вас є надійне коріння – родина. Бажано, щоб родичі були якомога заможніші, але непогано, якщо у них будуть авторитетні посади. Для прикладу директор місцевої школи, чим може похвалитися Фей Чемберлен з телесеріалу “Таємне коло”.

 

Для прихильниць Блер Уолдорф з “Пліткарки” варіант з мамою – відомої дизайнеркою теж підійде. Тоді і шлях до успіху буде на таким важким. В однієї з ключових персонажів “Щоденників вампіра”Керолайн Форбс мама працює шерифом в місцевому відділку поліції. Окрім того, вона одна з засновників “серіального” міста.

Громадська позиція

Для того, щоб тебе всі поважали та любили, починаючи від однокласників та закінчуючи викладачами, важливо мати свою громадську позицію. Сидячи тихенько в куточку, соромлячись, показуючи свою слабкість та страхи ви ніколи не станетt королевою школи. Як-от  та ж Керолайн Форбс з американського телешоу “Щоденники вампіра”. Кер – весела та життєрадісна дівчина, шкільна активістка, лідер групи підтримки та неодноразова переможниця конкурсів краси. Інколи Керолайн сумнівалася в собі і не вірила в свої сили та ніколи не показувала цього на публіку.

Подруги

Найкращий варіант подруги справжньої королеви школи – тихенька дівчина, яка буде завжди підтримувати і ховатися в тіні своєї королеви. В ідеалі така поруга не має перевершувати королеву школи, інакше та втратить свої функції. Однак такий варіант не завжди спрацьовує. В телесеріалі “Гарненькі Брехунки” місцева королева школи Елісон Ділоурентіс має чотирьох вірних подруг – Арію, Ханну, Емілі та Спенсер. Всі віддані своїй королеві, підтримують і таємно відчувають страх до цієї особи, однак ненавидять її. Подруги – це дуже важливо, але такої дружби треба уникати і оточувати себе тільки щирими й вірними людьми.

Хлопець

Справжня королева школи ніколи не буде самотньої. Найкраще, якщо вона зустрічається з капітаном місцевої футбольної команди або ж іншим королем школи. Приклад можна навести з телесеріалу “Перевертень”, де красуня-героїня Лідія Мартін зустрічається з головним красенем школи – Джексоном Уіттмором.

Зовнішність

Не тільки королева школи, але й кожна дівчина повинні завжди мати неперевершений та доглянутий вигляд. Тут знову можемо провести паралель із американським багатосерійним фільмом – “Пліткарка”. Головна героїня Серена Ван-дер-Вудсен завжди ходить в сукнях та спідницях, віддає перевагу підборам та дорогим аксесуарам. Розпущені локони та коштовності – те, без чого не обходиться жодна королева школи.

Ось і всі секрети, як завжди бути в центрі уваги та предметом схвалення оточення. Королева школи – не така вже й легка місія. Вони потребує багато часу, сил та енергії. Ви завжди маєте бути в курсі всіх новин, обізнаними в різних сферах, комунікабельними, гарно виглядати та вміти себе вигідно подати в будь-якому оточенні. З такими даними ви станете королевою не тільки школи або іншого навчального закладу – ви й по житті будете королевою.

Share.

Leave A Reply