Стильний і яскравий: у світ вийшов новий номер журналу “Like”

0

Четверта річниця глянцевого журналу “Like”, найкрасивіший чоловік на планеті, сміливі експерименти та категоричні табу в сексі – все це і не тільки в новому номері глянцю. Тут завжди є що почитати.

Розумний, красивий, та ще й холостяк. Хлопець з Косова був визнаний найгарнішим чоловіком на світовому конкурсі Mister Sea World 2018. Його імя – Богдан Юсипчук. Які жінки подобаються найкрасивішому чоловіку планети , чи прийнятний йому модельний бізнес та про яку роль мріє читайте у свіжому номері журналу “Like”.

Стильний, яскравий і головне цікавий! За 4 роки він набрав шалені оберти популярності та став улюбленим глянцем прикарпатців. Чергову річницю відзначає журнал “Like”. Які образи цього разу приміряла команда дивіться у свіжому номері.

А ви знаєте, який він, нормальний секс? Що для вас звична річ, для нового партнера може видатися сміливим експериментом або категоричним табу. Про те, де в ліжку проходить межа норми, що можна, а що взагалі – дике збочення, читайте у матеріалі «Непорядні» бажання порядної жінки.

Легенда київського «Динамо» та збірної України реалістично оцінює стан українського футболу і водночас бачить шанси на позитивні зміни. Владислав Ващук і нині тісно пов’язаний із «грою мільйонів». Разом зі збірною ветеранів він подорожує різними містами України. Які задуми виношує екс-захисник читайте на сторінках LIKE.

Стильно, модно, молодіжно! Наша сьогоднішня героїня “Subaru BRZ” – успішна зірка в сузір’ї “Субару”. З’явившись на ринку 7 років тому, ця модель одразу почала ламати стереотипи. Автомобіль не просто популярний. Він дуже популярний. Але часто купують як основу для тюнінгу, під дрифтові проекти. І хоча нашу крихітку ще не встигли прокачати, ми з інтересом протестували, чого вона варта на дорозі. Що з цього вийшло? Читайте в новому номері.

 

 

Share.

Leave A Reply