Настя Каменських отримала “Золоту кнопку” YouTube

0

Українська співачка NK | Настя Каменських, яка підкорила Латинську Америку і топові світові чарти своїми хітами, отримала нагороду “Золота кнопка” від YouTube за перший мільйон підписників на каналі її відеоблогу NKofficial, пише ТСН. Гламур.

Кожна відеоробота співачки потрапляє в тренди YouTube і набирає мільйони переглядів, а справжніми діджитал-проривами на YouTube-каналі Насті стали її кліпи на треки “Попа как у Ким”, набравши понад 60 млн переглядів, і Elefante з більш ніж 90 млн переглядів.

Сьогодні канал артистки в цілому нараховує майже 400 млн переглядів і 1,25 млн підписників. А NK | Настя Каменських випускає влоги англійською та іспанською мовами, адже аудиторія каналу розширилася далеко за межі України і країн СНД і включає Іспанію, Туреччину, США та країни Латинської Америки.

“У NKblog все моє життя мов на долоні: я разом з підписниками переживала найбільш знакові події мого життя, ми разом раділи і засмучувалися, надихалися і мотивувалися. І далі буде ще більше, обіцяю. Я вдячна також своїй команді, яка підтримує мої найсміливіші ідеї – ця кнопка наша і, вірю, що наступна – не за горами”, – прокоментувала нагороду Настя

NK запустила свій відеоблог першою серед українських поп-співачок ще 2016 року. Її щире бажання мотивувати сучасну молодь на активний спосіб життя і заняття спортом допомогло співачці зібрати численну аудиторію підписників. Мотивація і поради щодо самовдосконалення, спортивні досягнення, шлях до красивої фігури, секрети зіркового життя і закулісся концертів – всім цим Настя ділиться у відеоблогу, надихаючи глядачів власним прикладом йти до своїх мрій та життєвої мети.

Share.

Leave A Reply