“Настали складні часи” – Меган Маркл та принц Гаррі звернулись до людей з офіційною заявою

0

У цей непростий час, коли весь світ бореться з пандемією коронавірусу, герцог і герцогиня Сассекські не залишилися осторонь цієї проблеми, пише ТСН.

Меган і принц Гаррі зараз перебувають у Ванкувері, в Канаді. З Великою Британією їх тепер розділяє не тільки межа, але і заборона на в’їзд під час карантинних заходів, які триватимуть ще невідомо скільки.

Меган і Гарі вирішили підтримати людей в цей непростий період і опублікували пост в своєму Instagram.

“Настали складні часи. Зараз ми, як ніколи, потребуємо одне одного, для підтримки, для того, щоб не почуватися самотніми, коли особливо страшно. У світі зараз так багато людей, яким потрібна підтримка, які невтомно працюють, щоб впоратися з цією кризою. Ми всі повинні зробити крок вперед перед загрозою під назвою COVID-19. Цей момент є істинним свідченням людського духу/

Ми часто говоримо про співчуття. Це впливає на наше життя, об’єднуючи кожного з нас у всьому світі. У найближчі тижні це буде нашим керівним принципом.

Ми будемо ділитися інформацією та ресурсами, щоб допомогти всім нам подолати цю невизначеність: від публікації достовірної інформації і фактів від перевірених експертів до вивчення заходів, які ми можемо зробити, щоб зберегти здоров’я собі та своїх сімей, до роботи з організаціями, які можуть підтримати наш розумовий розвиток та емоційний добробут.

Ми з нетерпінням чекаємона  можливістьі поділитися великою кількістю інформації в найближчі дні і тижні …”, – йдеться в заяві Сассексів.

 

 

 

Share.

Leave A Reply