Якщо хочеться побути вдома: завдання на вихідні від журналу “Like”

0

Попереду аж цілих два дні відпочинку, а на вулиці холодно? Не маєте бажання кудись виходити ?

Пропонуємо вам завдання на вихідні, обов’язкові до виконання:

  1. Фільм. 

Рекомендуємо “P.S. Я тебе кохаю” (Чехія, 2007). Мелодрама, драма, сімейний.

Він та вона вже дуже довго живуть разом. Скандали, інтриги, її істерики щоразу перетворюються в бурхливу ніч, сповнену пристрасті. Його все влаштовувало, вона теж була задоволеною. У подружжя було все, щоб прожити разом все життя й поверти в один день. Вони думали, що так буде завжди. Але нагорі розпорядились по-іншому. Вона стала вдовою. Її життя втратило сенс. Поки на 30-ий день народження вона не отримала листа… Від нього. Він все підготував. Він знав, що вона впаде в депресію, він вивчив всі її дії наперед, він все прорахував. Він допоможе їй повернутися до життя й почати все спочатку.

Неймовірний фільм, який зможе розчулити навіть найчерствішу людину. Якщо ви хочете подивитися історію справжнього кохання та поплакати в подушку, ці кінострічка для вас. А якщо не хочете, все одно збережіть собі фільм на майбутнє. Переконані, ви не пожалієте, якщо переглянете.

  1. Книга.

Рекомендуємо “Проклята краса” (Україна, 2016). Історія, романтична драма.

ХХ століття, 30-ті роки. Полтавщина. В кожному селі чутки розходяться швидко. Вона – дівчина неймовірної вроди, в яку закохалися одразу двоє чоловіків, один з них одружений. Й про це одразу дізнаються всі. Думають, вона відьма, приворожила одруженого. Батьки відправляють її до міста. Щоб уникнути ганьби, щоб не розповсюджувалися плітки. Там вона зустрічає його. Третього. Здається, ніби все добре. Однак…

Її врода – її хрест. Неймовірна та захоплююча історія простої сільської дівчини, чия краса стала для неї великим тягарем і свого роду навіть прокляттям. Довгий і тернистий шлях доведеться пройти героїні за своє життя, зустріти немало заздрісників та ворогів, почути багато прокльонів та жорстоких слів навіть від найрідніших людей. Але, коли людина добра, коли вона не ламається під впливом оточення, коли вона бореться за своє щастя – вона сильна, а сильна людина зможе усе.

  1. Улюблений глянець.

Рекомендуємо Like журнал.

Кожна людина має свої захоплення та вподобання, хтось любить читати статті, а хтось розглядати стильні фотографії, когось надихають історії успішних людей. А може ви любите проходити тести чи читати beauty-прогнози? Все це і навіть більше ви можете знайти на сторінках нашого журналу “Like”. Тут є все, що вам обов’язково сподобається, адже над кожним номером працює команда професіоналів та фанатів своєї справи.

Запашний аромат кави, пледик, камін та улюблений глянець – що може бути краще? В 23 номері глянцевого журналу “Like” ви знайдете, що почитати.

  • Яскрава та харизматична жінка, ведуча “ТСН” на “1+1” розповідає про себе в ексклюзивному інтерв’ю на сторінках глянцевого журналу “Like”.
  • Правила харчування на Новий рік та Різдво: як за свята не погладшати, читайте у новому номері.
  • Ефектна зовнішність та економність. Тест-драйв на новеньку білосніжну «Mazda 6».
  • Блиск і розкіш. Що потрібно одягти в новорічну ніч, щоб угодити господині 2019-го Жовтій Земляній Свині.
  • Все це та ще багато цікавого на сторінках 23 номеру улюбленого глянцевого Like Журнал.
  1. Нова страва

Рекомендуємо качку, фаршировану у фруктовому асорті.

Можна обрати нову страву або можна скористатися нашою порадою. Для цього вам знадобиться тушка качки, сіль і перець, гірчиця (2-3 ст. л.) та лимонний сік (1 ст. л.). Для начинки обираємо фрукти за смаком – найбільш оптимальним варіантом  будуть яблука та апельсини.

Приготування вам займе приблизно 4 години. Вмикайте улюблену музику та насолоджуйтесь процесом приготування. В перервах не забувайте попивати ароматну каву та переглядати цікавий журнал.

Отож, приготування: маринуємо качку, натираємо спеціями. В окремій посудині змішуємо сіль, перець, гірчицю та лимонний сік. Суміш, яку отримали, наносимо спеціальним пензликом і залишаємо маринуватися близько півгодини. За цей час можемо приготувати фруктову начинку – обрані фрукти натираємо сіллю та посипаємо спеціями. Після маринування, начиняємо качку та обмотуємо її в фольгу, а потім кладемо в нагріту духовку томитися на півтори-дві години. Коли прийде час, знімаємо фольгу та ще залишаємо на 30 хв., поки не утвориться золотиста скоринка. Не поспішаємо, періодично поливаємо нашу качечку її власним соком. Подаємо на стіл з овочами, фруктами чи іншим гарніром.

Звичайна справа може стати особливою, якщо підійти до неї з творчістю. Головне – захотіти.

Share.

Leave A Reply