Де купити паску на Великдень?

0

Зовсім скоро християни відзначатимуть світле свято Христового Воскресіння. Вже зараз господині розпочали передсвяткові приготування та клопочуть над тим, що покласти до великоднього кошика.

Продукт номер один — це, звичайно, великодня пасочка. В ідеальному варіанті — домашня, спечена власноруч. Однак далеко не у всіх є час та можливість займатися випіканням самостійно. Не завжди є потреба готувати кілька пасок, бо ж багато не з’їсться, а для малої кількості й не хочеться починати цю довгу та непросту процедуру. Також існує ризик, що виріб не вдасться — осяде чи трісне. Так от для тих, хто з різних причин не планує братися за випічку своїми руками, а смакувати ароматною домашньою паскою хоче, ми знайшли ідеальний варіант — гарбузову паску на заквасках з фамільної пекарні «Old Backer». Чому вона?

Паску створено за автентичним рецептом – на заквасках. А це означає, що вона здоровіша та корисніша. Та ще й зберігатиметься довше, хоча жодні консерванти, барвники, стабілізатори до випічки не додаються. Лише натуральні високоякісні інгредієнти: пшеничне борошно вищого ґатунку, яйця, цедра та сік апельсина, ваніль, що додають неповторного аромату. Як бачимо з назви, серед основних інгредієнтів — печений гарбуз. Він надає кольору та смаку, слугує природним підсолоджувачем. Втім, головна його функція — бути джерелом клітковини.

В асортименті пекарні — три ходові розміри паски: маленька 140-грамова для діток, середня — 240 г та велика для сім’ї — 440 г. Ціни починаються від 25 до 100 гривень.

«Old Backer» — невелика фамільна пекарня, де все робиться вручну. А це зовсім інша енергетика та смак випічки, ніж на великих промислових виробництвах. Пасочки «Old Backer» зроблені з натхненням, душею, мають оригінальний вигляд та надзвичайний смак. Тож якщо ви хочете, щоб ваша паска була не як у всіх, довірте справу професіоналам, а свій час проведіть із сім’єю.

Телефон для замовлення: +38 099 490 0285 +38 050 087 3431

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Степана Бандери, 51

Share.

Leave A Reply