Вперше за 10 років без Тамерлана: Alena Omargalieva представила сольний трек

0

Українська співачка оголосила про запуск власного проєкту, пише Сьогодні.Lifestyle. Alena Omargalieva вперше за 10 років творчого шляху дуету TamerlanAlena випускає сольний сингл. І заявляє про початок власного проєкту, без участі її чоловіка – Тамерлана Омаргалієва. Нагадаємо, що не так давно український дует випустив композицію “Таксі” в складі нового альбому X.

“Малиновое вино” – таку назву носить сольний трек співачки, автором слів і музики якого є вона сама. Над ідеєю свого музичного проєкту артистка роздумує вже кілька років, а прийняти рішення про запуск першого релізу їй допомогли глобальні зміни у світі.

За словами Олени, трансформації, які відбуваються навколо, дали їй незрозумілий внутрішній заряд. Саме під час примусової концертної паузи дівчина написала трек “Малиновое вино”, який адресує всій жіночій аудиторії.

“Ця пісня відображає емоції всіх дівчат і жінок, які ми переживаємо після невдалого кохання. Я хочу застерегти їх від безвідповідальних і байдужих чоловіків, через яких доводиться ночами плакати в подушку. Я знаю, як може бути погано, коли не виправдані почуття. Сама згадала минулий досвід, коли писала трек. Але я впевнена, що переживання можуть бути марними і для кожної знайдеться той єдиний, який буде любити до нестями. Головне – ніколи не переставайте вірити в справжню любов”, – розповідає Alena Omargalieva.

Сольний проєкт Alena Omargalieva планує розвивати паралельно з участю в дуеті TamerlanAlena. До речі, партнер співачки на сцені і в житті Тамерлан не просто її підтримує, а й виступає продюсером дебютної роботи.

Share.

Leave A Reply