Алла ІВАШИНА: «Перед виходом на сцену завжди молюся Богу і прошу у Нього сил та натхнення для того, щоб подарувати радість людям своєю творчістю»

0

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d1%8b%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%bd%d1%8b%d0%b91

Про нові проекти і плани

Цього року я спробувала себе у новому амплуа – ведучої корпоративних вечорів, поєднавши досвід двох своїх професій – співачки та ведучої на телебаченні. Разом з моїм другом Олегом Чигером ми підготували розкішний новорічний сценарій та провели корпоратив, де не тільки співали, проводили конкурси виступали у ролі Діда Мороза та Снігуроньки, а й розважали гостей пародіями. Було дуже весело. Цей творчий експеримент вийшов настільки успішним, що тепер нас запрошують для проведення весіль та інших урочистих подій. Адже, на відміну від більшості ведучих, ми не лише розважаємо гостей, а й співаємо (сольно і в дуеті) та готуємо смішні пародії на відомих людей. Словом, три в одному! (Сміється.) Тому наше завдання номер один на цей рік – підготувати якомога більше сценаріїв для проведення святкових заходів.

Про жіночу дружбу

У мене достатньо колег-дівчат, з якими я товаришую. І незважаючи на те, що ми працюємо в одній сфері, у нас складаються теплі дружні стосунки. Мене з дитинства батьки вчили нікому не заздрити. Тому я щиро радію успіхам своїх колег. Звісно, здорова конкуренція – це добре, тому що вона ще більше мотивує бути успішним у своїй справі. Щодо мене, мої подруги не пов’язані з музикою, проте нас поєднують спільні інтереси та погляди на життя. Нам цікаво і весело проводити час. А для жіночої дружби, на мою думку, цього достатньо.

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d1%8b%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%bd%d1%8b%d0%b92Про дієти

Кілька разів пробувала скинути зайву вагу за допомогою різних дієт. У результаті набирала ще більше кілограмів, тому вирішила, що дієти – це не моє. Дотримуюсь основного правила здорового способу життя: потрібно харчуватися збалансовано і витрачати більше енергії, ніж споживаєш. На мою думку, це оптимальний варіант для тих, хто хоче тримати себе в хорошій фізичній формі і при цьому не шкодити своєму здоров’ю. Дієти і голодування дають лише тимчасовий результат та є великим стресом для організму людини. А правильне харчування і спорт – це запорука здоров’я і хорошої фізичної форми.

 

Про весну

Весну люблю найбільше з усіх пір року. В першу чергу, за те, що прокидається природа: все буяє, пахне і цвіте. І ще є одна причина – я народилася 1 травня. У той час, коли вже тепло, але ще не спекотно, коли на вулиці пахне білий цвіт вишень і яблунь та дзвінко співають пташки!

Share.

Leave A Reply