З книгою на дивані: like’ові поради, як провести вікенд

0

Книга – це одна з найпрекрасніших речей, яке тільки вигадало людство. З книгою можна відволіктися від буденності і налаштуватися на новий лад, з книгою можна піти в парк, залишитись вдома, читати в кафе і найцікавіше те, що з улюбленим романом ви ніколи не почуватиметесь самотніми.

Сьогодні читати дуже модно, це одна з найпоширеніших тенденцій сучасності. Можна навіть сказати, розумна та начитана людина – ось що насправді сексуально. А що ж може бути краще у вихідний день, як не чашка ароматної кави та улюблена книга? На наступні 48 годин ми пропонуємо не думати над тим, що ж саме прочитати, а обрати один із запропонованих варіантів:

Анна Гавальда “Просто разом”

Головна героїня роману Камілла дружить зі своїм сусідом Філібером. Незабаром ця дружба переростає у щось більше, і Камілла переїжджає до нього жити. З часом Камі знайомиться з другом Філібера – харизматичним красунчиком Франком. Героїня зав’язує стосунки з Франком, і таким чином опиняється між двох вогнів.

Елізабет Гілберт “Їсти, молитися, кохати”

Одного прекрасного дня героїня романтичної історії розуміє, що живе чужим життям і це не те, про що вона завжди мріяла. Після розлучення з коханим чоловіком, жінка вирушає у подорож світом, щоб відкрити нові горизонти, пізнати себе і знайти справжнє кохання.

Сьюзан Віггс “Будинок біля озера”

Кейт працювала в модному глянцевому журналі, зараз вона – безробітня жінка, яка разом з сином Адамом переїжджає в старий будинок біля озера. Джей Харріс, сусід героїні – відомий медик, який переховується в тихому місці від журналістів. Все було добре, поки Джей не дізнався про журналістське минуле Кейт.

Сесілія Ахерн “Там, де закінчується райдуга”

Розі та Алекс – найкращі друзі, які разом завжди були і в горі, і в радості. І навіть коли доля розводила їх, ця дружба все одно залишалась незламною. З цієї точки зору у героїв все було добре, а ось особисте життя не було таке безхмарним.

Одрі Ніффенеггер “Дружина мандрівника у часі”

Клер та Генрі познайомились, коли їй було шість, а йому тридцять шість. Вони одружилися, коли їй було 23, а йому – 31. І все це через захворювання Генрі, яке називається “синдром переміщення у часі”…

Гарних вихідних та приємного читання!

Share.

Leave A Reply