Знайомтеся, її величність – червона помада

0

Символ розкоші, смак насолоди, еталон сексуальності… Ви, мабуть, уже встигли подумати, що мова йде про якусь відому особистість чи елегантну успішну леді. Проте це не зовсім так. Отож, знайомтеся, її величність – червона помада.

Це дуже знайома і відома в широкому жіночому колі панянка. Панянка вибаглива, панянка, знаюча собі ціну, панянка, яка не терпить конкуренції, панянка, що зводить з розуму усіх чоловіків. Але не кожен чоловік вартий такої самодостатньої й незалежної леді. Та що вже й говорити – не кожна жінка знає правила поведінки з таким королівським кольором. Для того щоб це виправити, пропонуємо кілька фактів про її величність – червону помаду.

  • Вона символізує жіночність, елегантність, вишуканість. Впевнена в собі жінка неодмінно повинна мати в своїй косметичці таку помаду. А невпевнена… Невпевнена жінка має подолати цей бар’єр і полюбити себе найсильнішою любов’ю, яка тільки існує… Хоча б заради того, щоб стати щасливою власницею помади цього благородного кольору.

  • Вона – королева світських заходів. Вона обожнює гучні вечірки, розкішні бенкети, теплі зустрічі та романтичні побачення. Буденність – її головний ворог. Походи в магазини, щоденні справи та бізнес-ланчі не для неї.
  • Вона не переносить денне світло. Час її виходу – після заходу сонця. Тоді, коли на витонченому жіночому тілі сяють коштовні діаманти, коли до цього аристократичного кольору губної помади обираєш найрозкішнішу сукню цього ж відтінку, коли в такт б’ються два закохані серця.
  • Вона вибаглива, вона самодостатня, вона незалежна. Якщо її високість уже є на соковитих жіночих губах – більше нічого й не треба. Це вже довершений та досконалий образ. Ефект бойової розмальовки їй не притаманний.

  • Вона – вірна подруга кожної жінки. І якщо ви думаєте, що вам не підходить червона помада, ви дуже глибоко помиляєтесь. Цей шляхетний колір личить абсолютно всім жінкам. Вам лише варто віднайти свій власний тон з п’ятдесяти відтінків червоного.
  • Вона романтична, вона мрійлива, вона гламурна, вона смілива, вона пристрасна, вона бажана, вона – для палких поцілунків та гарячих обіймів. Вона – мисливиця. Вона – викрадачка чоловічих сердець.

Share.

Leave A Reply