Арен Мірзоян та гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ запрошують на Underhill

0

Вже завтра у селі Підгір’я Івано-Франківської області відбудеться наймасштабніша танцювальна подія цього літа – UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL. Серед відомих зірок на сцені фестивалю виступить співак Арсен Мірзоян зі своєю командою та гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ!

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ — відомі українські рок-романтики, які завоювали серця щирістю та вмінням відверто ділитись своїми почуттями. Хлопці розпочали виступати в закарпатському місті Мукачево в 1999-му році.

Музиканти довго йшли до успіху, а в 2016 році взяли участь у популярному шоу Х-фактор 7 на СТБ. На сьогодні в БЕZ ОБМЕЖЕНЬ 4 студійних альбоми: «Underground», «DИХАЮТОБОЮ», «5 хвилин» та «Буду з тобою!». Тур на підтримку останнього охоплює більше ніж 100 міст України. 

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ один з небагатьох українських альтернативних гуртів, які збирають мільйонні перегляди на YouTube. Не втратьте можливість почути їх наживо!

Вітаємо усіх поціновувачів української рок-музики! Це гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ! Вже зовсім скоро ви зможете почути нас на Underhill music festival. Будемо разом мріяти про найзаповітніше, насолоджуватись романтикою червневих ночей та заряджатися енергією року. Почуємось!

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL 发布于 2019年6月4日周二

 

Представляємо яскраву зірку денної сцени — українського співака Арсен Мірзоян! Виконавця легко впізнати за характерним тембром та манерою виконання. Він не дотримується жодних жанрових рамок чи форматів. Музика для нього — це можливість самовираження. На рахунку Арсена Мірзояна чотири альбоми та декілька номінацій на музичні премії. Харизматичний та неординарний артист не втомлюється експериментувати та шукати власний шлях у музиці.


Ви вже готові почути Арсена Мірзояна на UnderHill music festival?

Share.

Leave A Reply