Тільки факти: уся правда про чоловіків

0

Хто такі чоловіки? Чому їх прийнято називати сильною половиною людства і чому вони ніколи не подорослішають? Що ще треба знати про чоловіків, щоб будувати з ними стосунки?

Вважаєте, тільки у жінок є свої секрети, які дозволяють їм завойовувати серця чоловіків, котрі нічого не підозрюють?

Насправді, що б там хто не думав, ми, жінки, ретельно спостерігаємо за чоловічою психологією та поведінкою. І хоча читати думки нам не дано, може, це і на краще – характеристику на вас ми вже маємо. Цього разу журнал «Like», як професійний кухар, розбере по кісточках чоловічу сутність та відкриє приховані таємниці, про які раніше ми навіть не здогадувалися.

Отож, читайте і беріть на озброєння, тепер нам відомі усі факти!

  1. Чоловіки брешуть у два рази більше за жінок. Вчені також з’ясували, що чоловіки брешуть в середньому 6 разів на день своїм коханим, рідним, друзям та колегам. Натомість жінки в середньому брешуть усього три рази. Але згадаємо фразу славнозвісного доктора Хауса – «Усі брешуть».
  2. Вірність чоловіка залежить від його IQ. Згідно з дослідженнями, розумні чоловіки значно рідше зраджують – у вірних чоловіків мозок більш розвинутий і рівень інтелекту має вищий коефіцієнт, ніж у інших.
  1. Майже рік свого життя чоловік витрачає на розглядання жінок. Дослідження британських вчених показало, що в середньому чоловік витрачає 43 хвилини на «огляд» десяти жінок щоденно. Якщо порахувати протягом року, то вийде 259 годин – 11 днів. Таким чином, за період життя 18-50 років чоловік приділяє таким оглядинам 11 місяців і 11 днів.
  2. Бідні чоловіки надають перевагу огрядним жінкам, а чоловіки з високим достатком обирають худеньких. Як не дивно, психологія чоловіків така – голодний чоловік скоріш за все зверне увагу на пишнотілу кралю, а ситому до серця буде струнка красуня.
  3. Сексуальні телеведучі заважають чоловікам запам’ятати інформацію. Дослідження показали, що привабливість жінок-ведучих на екрані безпосередньо впливає на сприйняття чоловіком інформації. Так, вдалося з’ясувати, що чоловіки, які дивилися політичні новини, озвучені сексуальною дамою, гірше запам’ятовували інформацію, аніж ті, які дивилися програму з ведучим-чоловіком.
  4. Щасливий шлюб робить чоловіка менш привабливим. Вчені довели, що щасливий шлюб негативним чином впливає на зовнішність чоловіка – щасливі чоловіки виглядають менш привабливо, аніж нещасливі у шлюбі або холостяки.
  5. Почуття гумору напряму пов’язане з кількістю сексуальних партнерів чоловіка. Як довели британські вчені, почуття гумору у чоловіка – індикатор рівня його тестостерону – чоловічого статевого гормону. Жінки частіше знайомляться і розпочинають стосунки з чоловіками, у яких чудове почуття гумору. Але саме такі «мачо» схильні заводити стосунки на стороні, також вони більш агресивні.

 

А ось ще декілька цікавих фактів:

  • Чоловік обожнює будь-яку розмову з жінкою, у якій він відстоює свою точку зору, але відверто боїться панянок, які не розділяють його думок, поглядів, смаків та захоплень.
  • Усі чоловіки насправді проти «вільних» стосунків. Полігамія віддавна чоловіча преференція: вони розуміють, що, якщо підуть наліво – вона зробить те саме, а цього чоловіче самолюбство допустити просто не може.
  • Щоб подивитися, чи добре він виглядає, чоловікові достатньо глянути у дзеркало, на відміну від жінки, яка приглядається у всі дзеркальні поверхні.
  • У розлучених чоловіків проблеми з серцем трапляються частіше, аніж в одружених чи холостяків. Ті з них, які допомагають своїй жінці виховувати дітей, живуть у середньому на 6 років довше.
  • Для чоловіка найсмачнішими стравами є ті, що готувала йому мати. І як би не намагалася дружина – мамина їжа буде завжди смачнішою. Цей факт інколи ображає жінок, але виховує у них дух змагання.
  • Щоб довести коханій свою любов, чоловік може може піти на все, навіть на те, що відверто ненавидить.
  • Дорога до серця чоловіка пролягає через його его. Чоловіки одружуються на тих жінках, які беззастережно вірять у них.

 

Ми витрачаємо багато часу, намагаючись зрозуміти одне одного. Але найефективніше було би витратити його на вивчення одне одного. Ми занадто часто говоримо одне про одного, а краще поговорити тет-а-тет. Відчуваєте різницю? Усі вищенаведені факти – це підказки для того, щоб ваші стосунки стали ще більш міцнішими та щирими. Сприймате чоловіків такими, які вони є, та цінуйте кожного, адже їх щороку народжується все менше.))))

Share.

Leave A Reply