Секрети успіху та щастя Світлани Весни

0

Тендітна і усміхнена жінка, чудова українська співачка, мама двох маленьких синочків Світлана Весна ділиться з читачами «Like» своїми секретами успіху в карʼєрі та сімʼї, а також розповідає, як знаходить душевну рівновагу в наш непростий час.

Безымянный

Про карʼєру

– Ви з дитинства  мріяли стати співачкою?

– У мене співоча вся сім’я. Наш сімейний ансамбль «Вишиванка»: батько, мама, я і моя сестра ‒ існує вже понад 20 років. Тому почалося все саме з сім’ї. У дитячому садочку я співала сольні партії, вже пізніше у музичній школі я була солісткою в хорі та ансамблі, згодом солісткою в хорі палацу культури. Тому вибрати якусь іншу професію, ніж співачка, думки не було.

– Які якості допомагають на Вашому шляху?

– Шоу-бізнес ‒ непроста сфера діяльності. Якщо людина морально слабка, їй буде важко. Участь у багатьох конкурсах та фестивалях загартувала мене, адже моменти були різні…Попри все треба бути доброю, милосердною, відкритою людиною, не заздрити. Любов слухача не купиш. Треба знайти свого слухача і працювати для нього.  А загалом у тій ситуації, яка склалася в нашій державі зараз, не потрібно ворожнечі, треба бути разом та єднатися, любити та підтримувати один одного.

– Що Ви порадите юним талантам, котрі мріють про професію співака?

– До 14 років я співала тільки наживо, акапельно або під музичний супровід живих інструментів. Тоді не було можливості записати аранжування, але саме це стало головним фактором того, що я виросла як співачка. Бо зараз дуже велика біда, саме біда, а не проблема, що дітям дозволяють співати під плюсову фонограму. Як виняток  це можливо для запису ефіру на телебаченні, але ж не постійно. Малечі треба співати, щоб розвивати вокальні дані. Крім того, це живий звук, енергетика людини. Треба пояснити дитині, як бути відкритим на сцені, відчути пісню й енергетично передати її. А ще не слід нав’язувати дітям ті пісні, які їм не подобаються.

– Про сім’ю

– Чи змогли б Ви поступитися сім’єю заради кар’єри?

Категорично ні. Сім’я – це великий Божий дар, а особливо діти. Найбільша перемога для мене, як для кожної жінки ‒ виносити та народити дітей. А також виховати їх добрими людьми.

Найбільша опора в моєму житті – чоловік Володимир Куртяк. Він – моя рушійна сила. Коли ми познайомилися, Володя написав для мене пісню «Мій рідний край», яка стала по-справжньому знаковою. Потім творче переплелося з особистим і тепер у нас вже двоє діток. Ми працюємо над новими піснями та проектами. Володимир  дуже допомагає мені, він автор майже всіх моїх пісень. Костюми, кліпи – теж на ньому.

Про душевну рівновагу

– Що допомагає Вам залишатися такою життєрадісною та привітною?

Головне ‒ мати сильну віру. Як віруюча людина я переконана, що люди, які живуть із Богом, щасливі за природою. Бог дасть сили, мудрості. Із Ним ти не боїшся в житті нічого. Люди, що  зациклюються тільки на матеріальних речах, стають байдужими і відходять від Бога. А без Нього нічого доброго не зробиш. Тому треба більше молитися, вірити, надіятися, просити, і Господь дасть те, що необхідно.

 

 

 

Share.

Leave A Reply