«Весна іде, красу несе, і в цій красі радіє все…»

0

«Весна іде, красу несе, і в цій красі радіє все…» саме такими відомими словами української народної пісні можна описати модну подію міста, на яку 17 травня завітав журнал «Like»

«Франківський подіум» вкотре зібрав шанувальників прекрасного.  Місцеві дизайнери представили свої весняно-літні колекції. Небесна легкість , прозорість та геометричність у колекції Манани Богачевської, витонченість та ніжність магнолій Надії Зайцевої, національні мотивив поєднанні з мілітарі у патріотичній колекції Лєни Васенко. Своє неординарне бачення вільної жінки можна було спостерігати у показі урбаністичної колекції Нати Мети, яка вже традиційно приємно шокувала публіку феєричним шоу.

Доповненням заходу був аукціон приурочений пам`яті відомого Франківчанина, що героїчно загинув на Майдані – Романа Гурика. Спільна робота організатора заходу – Тетяни Терсенової-Заводовської та художника Романа Бончука представлена прінтами авторських робіт на футболках, що були виготовлені спеціально для  даного заходу. Гроші, зібрані на аукціоні підуть на встановлення пам`ятника молодому герою. Журнал «Like» з радістю підтримав акцію, придбавши одну з робіт.

Дякуємо  організаторам за довіру та співпрацю!

журналіст – Альона Kolibri

11301600_10203857166061818_501097393_n

Share.

Leave A Reply