Найкращі смаки Старої Європи на фестивалі їжі у Львові

0

7 травня у  місті Лева відбувся масштабний гастрономічний фестиваль за підтримки ТМ «Львівське Robert Doms».

Як відомо, Роберт Домс був відомим львівським промисловцем і мандрівником, який подорожуючи Європою, куштував кулінарні страви і напої у різних країнах, а найкращі рецепти привозив до рідного Львова. На фестивалі їжі було представлено багато смачних історій від Роберта Домса з Праги, Відня, Мюнхена та Брюсселя.

У рамках фестивалю відвідувачі змогли отримати знання з найбільш вдалих поєднань пива та їжі, насолоджуючись улюбленими смаками Robert Doms: світлого «Богемського», напівтемного «Віденського», темного «Мюнхенського», а також цьогорічної новинки ― світлого нефільтрованого «Бельгійського». Кожен зі смаків пива, що поєднує в собі  давні традиції та найкращі практики пивоваріння, має свої особливості.

 «Robert Doms Богемський»

Яскравий аромат хмелю та м’який солодовий смак «Богемського» з фруктовими нотками у післясмаку найкраще поєднуються з дичиною чи грибною темпурою. М’ясо, приправлене гостреньким часником, імбиром та спеціями, підкреслює особливу ніжність пива сорту пілзнер та доповнює його карамельні відтінки. Соковиті печериці, засмажені у хрусткому клярі під сирним соусом, додають напою яскравості.

 «Robert Doms Віденський»

Багатий насичений смак цього пива бурштинового кольору з витонченим присмаком підсмаженого житнього хліба, який створює особливий віденський солод, ідеально доповнить запечена з пряними і гострими травами качина ніжка або каре ягняти під чорничним соусом. Гаряча хрустка золотава скоринка та ковток напівтемного «Віденського» ― перед спокусою такої насолоди ніхто не встоїть!

«Robert Doms Мюнхенський»

Повною мірою це темне пиво розкривається в поєднанні з гарячими ковбасками або курячими крильцями. Насичені смаком спецій та прянощів ковбаски допоможуть відчути  чистий, яскраво виражений солодовий смак пива, його приємну хмелеву гірчинку та легкий карамельний відтінок. «Мюнхенське» та ковбаски ― це класичний дует для тих, хто цінує традиції. Якщо ж ваш вибір ― крильця, то вони підкреслять ніжність цього пива, додадуть вишуканості післясмаку.

«Robert Doms Бельгійський»

Ця новинка ― для справжніх гурманів! Щоб відчути всі тонкощі досконалого смаку та аромату світлого нефільтрованого «Бельгійського», найкраще спробувати його з морепродуктами. Ніжні мідії чи тигрові креветки у медовому соусі підкреслять надзвичайну м’яку пшеничну солодкуватість пива, ви відчуєте пряні нотки коріандру та легкий фруктовий післясмак.

Перевірені роками рецепти у поєднанні із смачними стравами дозволили зануритися в атмосферу Старої Європи.

243928707 243928730 243928749 243928773 243938869

 

 Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. У Carlsberg Group працюють понад 45 000 осіб, а продукція Групи продається на більш ніж 150 ринках світу. За підсумками 2015 Carlsberg Group продала близько 36 мільярдів пляшок пива.

До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжя, м.Київ та м.Львів. У компанії працює понад 1500 чоловік. У портфель Carlsberg в Україні входять алкогольні та безалкогольні напої наступних торговельних марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», «Хмільне», «Квас Тарас», Somersby,  Guinness, Kilkenny,  Harp,  Warsteiner,  Grimbergen, König Ludwig,  солодкі безалкогольні напої ретро-серії  та інші.

Компанія Carlsberg Ukraine входить до списку найбільших платників податків України (за даними рейтингу «ТОП-100 платників податків України» видання «Бізнес», 2016 р.), а також один із кращих роботодавців України (за даними видання «Капітал 500. Найкращі роботодавці України», 2014 р). Carlsberg Group – найбільший датський інвестор на території України.

За даними Nielsen, за підсумками 2015 року Carlsberg Ukraine посідає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,6% у натуральному виразі***, на ринку квасу частка компанії складає 35,8% у натуральному виразі.

Share.

Leave A Reply