“Українська пісня року”: коли відбудеться трансляція музичного шоу по ТБ

0

У суботу, напередодні Великодня, 18 квітня, о 22:00 телеканал “Україна” покаже національну музичну церемонію “Українська пісня року” за участю найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу, пише інтернет-платформа Сьогодні.

Серед зірок будуть Олег Винник, NK | Настя Каменських, DZIDZIO, Сергій Бабкін, Наталія Могилевська, Michelle Andrade, Віталій Козловський, TARABAROVA, MELOVIN, Павло Зібров, Михайло Поплавський, KHAYAT, DILEMMA та LAUD.

За лаштунками концерту “Українська пісня року” найпопулярніші артисти українського шоу-бізнесу говорили лише про головне – пісню. Кожен розповів про свою головну “Пісню року”.

“Мені казково”, тому що пісня дійсно стала українським хітом, – коментує співачка TARABAROVA. І дещо розгубилася від питання журналістів, в команду кого з організаторів концерту вона б погодилася піти: орлів – Михайла Поплавського чи вовків – Олега Винника, які є засновниками заходу. – Якщо чесно, я не була готова до такого запитання. Я особисто знайома тільки з Винником. Він неймовірно класний чувак, дуже добрий і дуже щирий!”.

TARABAROVA, фото: прес-служба

До “команди” Винника приєдналися також Сергій Бабкін і Павло Зібров, другий, до речі, навіть замріявся про дует з Олегом Винником.

“Його сорокап’яточок й моїх п’ятидесяточок об’єднати, і вийде клуб столітніх жінок”, – сміючись, прокоментував Павло Зібров.

Павло Зібров

Павло Зібров, фото: прес-служба

Пісню подарувала і співачка NK | Настя Каменських – і не лише своєму коханому, а й переважній частині земної кулі. Настя Каменських побудувала успішну музичну кар’єру в Україні, а зараз підкорює Латинську Америку. За лаштунками концерту артистка зізналася – поєднувати два материки виявилося справою не з легких, але воно того варте.

Настя Каменських, фото: прес-служба

“Мені трішечки важче, ніж усім нашим зіркам, тому що доводиться поєднувати українські концерти, зйомки і латиноамериканські. Звичайно, це велике щастя, коли я можу представляти свою країну десь далеко за океаном. Ми зовсім ще трошки – і отримаємо “Греммі”, – з посмішкою розповіла NK | Настя Каменських за лаштунками церемонії “Українська пісня року”.

“Українська пісня року” – національна музична премія, яка була започаткована у 2004 році Михайлом Поплавським. А у 2019-му партнером заходу став співак Олег Винник. Артисти зізнаються – об’єдналися, бо вболівають за українську пісню.

Олег Винник і Михайло Поплавський, фото: прес-служба

“Це унікальний мегапроект, це головна національна музична премія року і це ребрендинг “Української пісні”, але найголовніше – ми хочемо, щоб кожен рік відомі, а особливо молоді виконавці отримували нагороду за те, що вони роблять”, – розповів Михайло Поплавський журналістам програми “Зірковий шлях” на телеканалі “Україна”.

Дивіться концерт “Українська пісня року” у суботу, 18 квітня, о 22:00 на телеканалі “Україна”.

Share.

Leave A Reply