Як полюбити себе: beauty-поради

0

Всі психологи світу одноголосно стверджують, що для того щоб полюбити себе, треба прийняти себе і своє тіло, прийняти свої недоліки, пишатися собою і постійно повторювати, яка ви молодець. Це все правда, і це справді ефективно, але, погодьтеся, всі ми перш за все звертаємо увагу на зовнішність.

Саме тому, перш ніж починати хвалити себе за досягнення і повторювати щоразу фрази “я найкраща“ “я себе люблю” і подібні, треба прийняти себе. А для того щоб прийняти себе, треба привести до порядку свій зовнішній вигляд.

  1. Шкіра і макіяж. Догляд за шкірою обличчя і не тільки – це основний обов’язок кожної жінки в галузі краси. Догляд за обличчям передбачає різні допоміжні засоби – креми, тоніки, маски – для відновлення та омолодження шкіри. Макіяж додає впевненості, тому щоранку краще прокинутися на півгодини раніше, щоб зробити легкий денний мейк. Денний та вечірній макіяж обов’язково мають відрізнятися. Коли у вас планується святковий захід чи подія, варто було б звернутися до візажиста.

  1. Манікюр. Сьогодні манікюр та педикюр – це ті речі, без яких не обходиться жодна жінка. Гарні та доглянуті руки завжди запорука успіху, а манікюр та педикюр – це база доглянутих рук та ніг.

  1. Зачіска. Для того, щоб почуватися впевненою в собі, зачіска – далеко не останній чинник. Радимо звернутися до професійного перукаря, який підбере зачіску чи стрижку, яка вам личитиме, а ви будете підтримувати її початковий вигляд.

Мода і стиль. Одяг – це та річ, яка говорить про людину найшвидше. Мати власний оригінальний стиль не завжди легко, але обов’язково. Завжди одягайтеся зручно та сильно, так ви будете почуватися комфортно та впевнено. А впевненість – це і є любов до себе. У вас більше не буде нагоди справити перше враження.

Взуття. Про взуття можна сказати те ж саме, що і про одяг. І ці два пункти завжди ходять разом. Єдина різниця – краще мати одну пару якісного взуття, ніж багато і неякісного. Просте, але дуже важливе правило.

Фігура. Запорука любові до себе та до своєї фігури – це правильне харчування, здоровий спосіб життя та спорт. Не обов’язково обмежувати себе в їжі, головне знайти баланс між харчуванням та фізичними вправами. Щодня деякий час на спортивні навантаження і вже за тиждень будуть помітні перші результати.

Зовнішній вигляд не змусить вас полюбити себе, але почувати себе ви однозначно будете впевненіше. Почніть із зовнішньості, а далі справа піде.

Share.

Leave A Reply