Які бʼюті-тренди сезону варто втілити в життя?

0

 

 

  1. «Зачіска впливає на те, як складається день, а в результаті й усе життя», ‒ Софі Лорен.

Яскраві пасма, чудернацьке плетіння, складні хвости та балетні гульки ‒ ось Вам і найгарячіші перукарські тенденції сезону.

Коси

На піку популярності ‒ коси. Французька, голландська або ж коса-водоспад. Обирати Вам. Головна особливість плетіння ‒ легка неохайність. Ніші стилісти пропонують плести косички й на короткому волоссі

Кінський хвіст

Волосся зібране у хвіст ‒ це не лише зручно, але й модно в цьому сезоні. Проділ може бути прямим, боковим або ж взагалі без нього. Головне ‒ охайно зачесаний хвіст.

 

Вузлик балерин

На багатьох модних показах сезону «осінь-зима 2014-2015» можна було побачити різноманітні варіації зачіски балерини. Dolce&Gabbana, Donna Karan, Lanvin, Michael Kors, Prada, Roberto Cavalli, Diane von Fursterberg, Celine, Balenciaga та інші. Популярними були як низькі обʼємні, так і високі гульки. На думку наших стилістів, цей тренд доволі практичний. Адже Ви маєте можливість зробити свій вузлик яким завгодно, не витрачаючи при цьому дорогоцінний час.

1

Пишні форми

Цього сезону актуальними залишаються й жіночі укладки. Для вечірнього виходу наші стилісти радять спробувати охайні начоси або ж елегантні локони. А от для щоденного образу ‒ розпущене волосся з легким обʼємом біля коренів

5

  1. «Рука ‒ це лезо розуму», ‒ Якоб Броновскі

Руки сучасної модниці мають бути як мінімум доглянутими і як максимум ‒ зі стильним манікюром. Наші майстри уважно слідкують за всіма модними течіями нігтьової індустрії, аби Ваші нігтики завжди були у тренді. Отже, цього сезону на модних показах моделі мали нігті доволі довгі й загострені, але це тільки для подіумів. Для повсякдення такий варіант не підходить. Мода на нігті з природною формою ‒ ось головний тренд осінньо-зимового сезону 2014-2015 року. Стилісти зробили акцент на винних, бордових, сливових та синіх відтінках. Ну, і не варто забувати про патріотичні кольори. Жовто-блакитні нігтики на піку популярності. Не поспішає канути у вічність й «місячний» манікюр. Він і досі актуальний. А от прихильницям нейл-арту наші стилісти рекомендують згадати геометрію. Адже найпопулярнішим малюнком у цьому сезоні будуть смужки, кружечки, цяточки та різноманітні штрихи.

4

  1. «Дівчина, яка не малюється, дуже високої думки про себе», ‒ Коко Шанель

3

Тримаємо курс на природність! Цього сезону наші візажисти пропонують макіяж в стилі hude. Його ще називають монохромним. Створити такий образ нелегко. Адже тут головне завдання ‒ приховати всі недоліки та продемонструвати натуральну красу. А це справжнє мистецтво, яким володіють тільки професійні стилісти. Вони ж рекомендують цього сезону не економити, купуючи тональну основу, та мати при собі легкі румʼяна й пудру. Як і раніше, в моді залишається стара добра класика. А це стрілки. Згадаймо образ легендарної Мерлін Монро. ЇЇ фарфорову шкіру. Стрілки і яскраву помаду. Також майстри роблять акцент на віях. Яскраві приклади можна побачити в Prada, Versace, Gucci та Rochas. А от аби досягнути погляду ляльки, варто підбирати обʼємну туш під час денного мейку. А ввечері можна дозволити собі накладні вії. Трен сезону ‒ широкі, густі природні брови.

 

Модних Вам «луків» 🙂

 

Іванна Янчук

Share.

Leave A Reply