Цього тижня гурт “Время и Стекло” запалить у Франківську

0

Мегапопулярний гурт “Время и Стекло” вже 9 рік завойовує сцену та повагу прихильників. І що варто визнати, дуже навіть успішно — Надя Дорофеєва та Позитив вважаються одними з найвідоміших представників українського шоу-бізнесу.

Їх кліпи відразу після виходу стають вірусними і збирають мільйони переглядів на YouTube, а сумарну кількість підписників в соціальних мережах можна порівняти з населенням європейської країни. Завдяки чому проект став таким популярним?

Відповідь проста: вони не йдуть трендам, а створюють їх. І музична тусовка VISLOVO — наступний крок в їх кар’єрних сходах.

Цьогоріч гурт влаштував грандіозний концертний тур VISLOVO,  в межах якого завітає і в наш Івано-Франківськ. Надя і Позитив представлять свої новинки та порадують фанатів старими хітами.

Які сюрпризи готують нам “Время и Стекло”, дізнаємося 6 грудня в франківському “Pasage Gartenberg” ?

Це буде тусовка на більше ніж тисячу осіб — організатори концерту event-agency «SmART.UA» і «Время і Стекло” планують не просто музичний концерт, але гучну і масштабну тусовку VISLOVO з after party в нічному клубі “PASAGE GARTENBERG”, dj Jean-Max Madlonguard.

Це енергія абсолютної свободи, яка заражає людей по всьому світу, а управляти нею під силу тільки нашому улюбленому музичному дуету. Над шоу працюватимуть режисери-постановники Наталія Лисенкова, Наталія Рівненська і Марія Григоращенка, які відомі недавнім перформансом для співачки PINK на врученні премії Brit Awards.

Це, без сумніву, найпопулярніший дует України: щоб описати популярність колективу досить перерахувати їх найвідоміші пісні: “Час 505”, “На стилі”, “Навернопотомучто”, “Троль” – кліпи на всі ці композиції зібрали не менш 100 мільйонів переглядів на YouTube, що в два рази більше населення України.

Придбати квиток на масштабний концерт можна сайті, в касах квиткового оператора Karabas.com  та в офіційних точках продажу:

м. Івано-Франківськ
– «SmART.ua» / вул.Мазепи 38/ (099) 94 93 823;
– Каса кінотеатру «Люм’єр» / вул. Михайла Грушевського 3;
– «Pasage Gartenberg» / вул. Незалежності 3;
– Гастромаркет «Winetime» / вул.Пилипа Орлика 8;

А про яскраві моменти 2019-го, що насправді їх об’єднує та без чого не можуть прожити і дня, головні трендесеттери країни й хітмейкери сучасного шоу-бізу розповіли в новому номері журналу “Like”.

Share.

Leave A Reply