У графік трансляцій вокального шоу “Голос країни” внесли зміни

0

У зв’язку з введенням карантину через COVID-19 та відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України про обмежувальні заходи щодо недопущення поширення коронавірусу, на телеканалі “1+1” прийнято рішення внести зміни до графіку трансляції вокального шоу “Голос країни”, пише ТСН Гламур.

Для зменшення ризиків усі репетиції учасників з тренерами скасували або перевели в онлайн режим. Прямі ефіри ювілейного сезону шоу, які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, переносяться на інші дати. Як саме глядачі зможуть використати придбані квитки на прямі ефіри та генеральні репетиції прямих ефірів шоу організатори повідомлять найближчим часом – уважно слідкуйте за новинами проекту на офіційних сторінках у соцмережах.

Етап “нокаути” буде подовжено – телеглядачі побачать одразу чотири програми, відзняті заздалегідь,  кожна з яких буде присвячена окремій команді. Відтак на глядачів чекає ще більше затишних домашніх вечорів під вже знайомі голоси учасників ювілейного сезону шоу. Більше читайте тут: https://tsn.ua/glamur/tvorci-proyektu-golos-krayini-10-perenesli-pryami-efiri-shou-cherez-koronavirus-1511328.html?utm_source=page&utm_medium=lastnews

Share.

Leave A Reply