ТОП-10 знаменитостей, які починали як моделі

0

Ми вважаємо, що наші кумири з світу кіно були просто створені для такої професії. Але навіть ці зірки не завжди так вважали і багато з них починали свою кар’єру на подіумі. Пропонуємо ТОП-10 знаменитостей, які починали як моделі.

АНДЖЕЛІНА ДЖОЛІ

Сьогодні Джолі – зірка світового масштабу, і одна з найсексуальніших актрис сучасності. Однак, окрім своєї слави блискучої актриси, вона постійно проявляє себе в нових різних амплуа. Але починала свою кар’єру зірка саме з модельного бізнесу.

ЕШТОН КАТЧЕР

Будучи бідним студентом Катчер свого часу взяв участь у відомому конкурсі краси та навіть забрав статуетку переможця. Після того він потрапив на огляд талантів і кар’єра юнака пішла в гору. Сьогодні Ештон Кактчер один з найвідоміших знаменитостей Голлівуду, а про своє модельне минуле старається не згадувати.

ЧЕННІНГ ТАТУМ

Мало хто знає, що відомий актор Ченнінг Татум починав свою кар’єру зі стриптизу. Свого часу актор, як і зараз, любив показувати своє тіло і непогано на цьому заробляв. Пізніше Татум демонстрував нижню білизну від відомих світових брендів.

КАМЕРОН ДІАС

Ще з 16 років зірка будувала свою кар’єру в ролі моделі. Перед тим як потрапити в кіно Діас п’ять років працювала моделлю ще з закінчення середньої школи.

ЯН СОМЕРХОЛДЕР

Найгарячіший вампір сучасності теж потрапив до нашої підбірки. Моделлю майбутній актор почав працювати ще в 10 років. І все завдяки мамі. Спочатку були контракти з найкращими дитячими модельними агентствами, потім – співпраця з найвідомішими брендами. В 17 років подався у кіно, і не дарма.

УМА ТУРМАН

Мама Уми Турман була відомою шведською моделлю свого часу. І цілком зрозуміло, що дочка пішла по слідах матері. Дуже швидко блондинка стала однією з найвідоміших моделей, а зараз і кіноактрис.

МІЛА ЙОВОВІЧ

Міла Йововіч спочатку вперто позиціонувала себе як модель. Потім подалася в кіно і після виходу П’ятого елементу швидко заслужила довіру телеглядачів. Кар’єра актриси не завадила Йововіч паралельно бути затребуваною моделлю.

ХОЛЛІ БЕРРІ

Перед відомими кінокартинами Холлі Беррі підпрацьовувала моделлю і навіть дописувала в студентську газету. Так, у 1986 році “жінка-кішка” навіть стала першою афроамериканською представницею США на конкурсі Міс Світу.

ДІАНА КРЮГЕР

Німецька актриса та колишня фотомодель з дитинства мріяла стати танцюристкою. Зірка довший час співпрацювала з різними будинками моди, неодноразово потрапляла на обкладинки журналів. А як актриса працювала з такими відомими режисерами, як Тарантіно.

КАРА ДЕЛЕВІНЬ

Кара Делевінь – дівчина, яка поєднує роботу кіноактриси та кар’єри моделі. Ще недавно вона була маловідома в кінематографі, але затребувана в модельному бізнесі. Зараз Кара успішно поєднує одне з іншим.

Share.

Leave A Reply