Скільки пар взуття повинно бути в справжнього чоловіка?

0

Скільки пар взуття повинно бути в справжнього чоловіка? Якщо твоя відповідь — «одна», то в мене для тебе погані новини…

Не секрет, що багато жінок звертають увагу на ноги чоловіка. А точніше — на те, у що він взутий. Одного погляду часом вистачає, щоби визначити, хто стоїть перед нами: акуратний педантичний джентльмен, без смаку одягнений модник чи простий надійний хлопець. Взуття — важливий аксесуар, тому перш ніж відправити тебе на шопінг, пропонуємо спочатку розібратися, яке ж потрібне саме тобі. Адже все залежить від твоїх звичок, потреб і захоплень. Розглянемо життя справжнього чоловіка з п’яти різних сторін і підберемо відповідне взуття для кожної ситуації.

1. РОБОТА
Офіси, звичайно, бувають різними: десь жорсткий дрес-код і елегантні костюми, а десь можна ходити у рваних джинсах і кедах. Друге, на щастя, трапляється не так часто, тому сфокусуємось на першому. Дрес-код — це не вирок, який зобов’язує чоловіка носити одну й ту ж пару чорних туфель. Зараз дуже багато моделей, придатних для роботи в офісі. Можна виглядати стильно, не виходячи за рамки прийнятих офісних норм.

2. ДІЛОВІ ЗУСТРІЧІ
Ділові зустрічі винесені окремим пунктом, адже саме під час них повністю проявляється принцип «зустрічають по одежі». Сюди ж можна додати й урочисті заходи та інший офіціоз, готуючись до яких, ти змушений відпарювати сорочку, діставати запорошений костюм, ламати голову над вибором краватки. Тут доречний легкий шик і пафос. Звичний кежуал у цій ситуації буде виглядати сіро й невідповідно. Ділова зустріч — подія часто бентежна й напружена, тому грамотно підібране взуття додасть тобі впевненості.

3. ПОБАЧЕННЯ
Навіть якщо ти одружений і в домі бігає зграя дітей, це ще не привід викреслювати зі свого життя графу «побачення». Зрештою, романтика не зникла безслідно. Посидіти в ресторані за келихом вина хоча б раз на місяць — життєво необхідний захід, який згладить усі шорсткості сімейних стосунків. І мені здається, якщо ти прийдеш у ресторан в улюблених кросах або старих туфлях, автентичність романтичної атмосфери буде назавжди зруйнована. Якщо ж дама твого серця ще десь спокійно прогулюється планетою Земля в пошуках тебе, ти просто зобов’язаний подбати про достойну пару взуття. І краще не одну. Зрозуміло, що ти кого завгодно вразиш своїм внутрішнім світом, але, щоби до цього дійшло, спочатку було б непогано заглянути в гардероб й одягнутися відповідно.

4. ТУСОВКИ
Якщо ти звик прокидатися лише після обіду (в кращому випадку), а адміністратори місцевих барів і нічних клубів знають тебе в обличчя, то ти й без нас знаєш, що нічне життя вимагає відповідного взуття. Танцювати і відриватися протягом кількох годин — завдання непросте. Відповідно, взуття повинно бути комфортним і водночас досить стильним, щоб ефектно виділятися поміж інших. Будь-які кольори, форми, моделі — тут ти повністю вільний у виборі.

5. НА ПРОГУЛЯНКУ З ДРУЗЯМИ
Також трапляється тисяча й одна життєва ситуація, коли тобі просто потрібно швидко взутися і вийти з дому. Але не варто недооцінювати важливість цього пункту. Взуття «на кожен день» насамперед рятує інші твої пари. Ключовим для тебе під час його вибору є надійність і комфорт. Але це не виключає того, що водночас така пара повинна мати гарний вигляд. Раптом ти зустрінеш ту саму, єдину, у черзі за хлібом, а на тобі в цей момент улюблені затерті кроси.

ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ
1. Якщо ти зміг запхати ногу в черевик лише з допомогою продавця-консультанта й небесної сили, — це не твій розмір.
2. Ходи на шопінг сам: дівчина буде радити вибрати наймодніше взуття, дружина — найдешевше, а мама відведе на ринок до своєї подруги. Тобі це треба?
3. Вибирай о другій половині дня. До вечора ноги набрякають, тому взуття, яке підійшло вранці, до кінця робочого дня може перетворити твоє життя на низку страждань і ненависті.
4. Купуй заздалегідь. Не чекай, коли тобі терміново знадобляться вихідні туфлі для завтрашнього свята, інакше покупка перетвориться в божевільну метушню, де ти схопиш першу-ліпшу пару, що налізла на ноги.
P.S. І пам’ятай: взуття завжди має бути чистим! Це не тільки гарний зовнішній вигляд, а й приголомшлива впевненість у собі.
Альона Kolibri

Share.

Leave A Reply