Новий номер журналу “Like” скоро у продажі

0

Ще більше зіркових інтерв’ю, ще більше цікавих статей, ще більше гарячих фото – новий номер західноукраїнського журналу “Like” вже незабаром у торгових мережах твого міста. 

Сезон показів весняно-літньої колекції представники модної індустрії запам’ятають надовго. Із масками, дефіле без гостей, онлайн-трансляціями. На подіумах змішалися піжами, халати, спортивні костюми й більш розслаблені варіації на тему ділового стилю. Які вони тренди за мотивами ізроляції, читайте у свіжому номері.


Більшість людей асоціюють його зі спортом. Однак він значно багатогранніший. Найсильніша людина світу Василь Вірастюк зараз активно підтримує ветеранів АТО та є ініціатором будівництва спеціальних реабілітаційних центрів для них. Про роботу з тими, хто пройшов горнило війни, Василь Вірастюк розповів журналістам “Лайку”.


Вона не боїться виснажливих тренувань, добре знає, як поразки загартовують характер, і завжди впевнено йде до мети. Чемпіонка світу, найкраща мама для свого синочка і просто неймовірна красуня. Про свій незабутній роман та мотивацію Анна РІЗАТДІНОВА роповіла в ексклюзивному інтерв’ю.

Яскраво-блакитний, стрімкий, енергійний — Cayman виглядає, як омріяна дорога іграшка. Побачивши цю машину вперше, хочеться лише одного — застрибнути у нього швидше та проїхатися містом. Який він король поворотів Porsche 718 Cayman S у тест-драйві від журналу “Like”.

Share.

Leave A Reply