НайНЕсексуальніша жінка у світі

0

Чарівна актриса з неймовірною харизмою, ікона стилю та багатодітна мати. Розкішна та успішна як у кар’єрі, так і в особистому житті. Володарка чотирьох нагород «Золотий Глобус» та «Еммі». Засновниця власної лінії одягу та взуття. Жінка, про яку не припиняють говорити, — Сара Джессіка Паркер. Саме завдяки їй жінки заговорили про секс.

Як часто буває, багато відомих зірок народилися в невеликих спокійних містечках, де немає шаленого ритму. Так трапилося і з Сарою. Вона народилася в штаті Огайо 25 березня 1965. Минулого року жінці виповнилося 55 років.

Сара виросла в дружній сім’ї, де росло четверо дітей. Мати робила все можливе для їхнього розвитку. Саме вона прищепила дочці любов до акторства, адже часто водила дітей на сеанси фільмів та різноманітні вистави. У 8 років Сара Джессіка вперше дебютувала в одному телевізійному проєкті, пізніше виступала в шкільних виставах. Також дівчина успішно займалася балетом та вокалом.

Що цікаво, у дитинстві красунею її вважали не всі, вона була «гидким каченям», за що її часто ображали в школі. Іноді дівчинка навіть не хотіла йти на навчання, а воліла бути на заняттях з акторського мистецтва.
Далі були зйомки у фільмах та серіалах, та вони не увінчалися особливою популярністю. Попри наполегливу працю, для ЗМІ Сара Джессіка стала цікавою не після перших телеробіт, а початку роману з актором Робертом Дауні Молодшим, з яким зустрічалася понад 7 років.

Познайомилися вони на зйомках фільму «Першонароджений» у 1984-му. Цей роман став справжньою мукою для дівчини: у ньому були і зради, й алкоголь, і наркотики. Сара допомагала бойфренду подолати залежність, робила все, щоби його врятувати, адже справді дуже кохала і мріяла стати його дружиною. Та врешті терпінню настав кінець. В один прекрасний момент актриса вирішила, що цим стосункам не судився щасливий кінець, тож зібрала речі.

Після розлуки з Дауні, здавалося, нічого не буде таким, як колись. Але якраз у такі моменти і трапляються хороші речі, наприклад, роман із Джоном Кеннеді-молодшим — красивим та чарівним хлопцем, який подарував ковток свіжого повітря, щасливі пів року кохання. Цей роман закінчився теплими спогадами та дружбою.

А вже в 1991 році брат Тобі познайомив Сару з Метью Бродеріком. Уже з перших хвилин їм було дуже весело вдвох, адже Бродерік дивився не неї майже не кліпаючи, а Сара без упину щебетала. Вони знайшли одне одного! 19 травня 1997 року закохані розіслали запрошення на подію, проте не повідомили, на яку. Уявіть, як здивувалися 100 гостей, котрі прибули в синагогу (Сара іудейка) і побачили наречених. Ще більший подив викликав образ нареченої — чорна сукня без фати. Схоже, тут не обійшлося без дитячих комплексів і боязні привертати увагу, або ж навпаки — бажання виділитися й бути не такою, як усі.

У 2002 році, коли Сарі було 37 років, у пари народився син Джеймс, якого назвали в честь дідуся. Наступні ж спроби завагітніти були неуспішними. Можливо, через зраду Метью з офіціанткою, а може, через вік зірки. Та у 2009 році завдяки сурогатній матері в подружжя народилися двійнята-дівчатка — Маріон і Табіта.
Коли сім’я поповнилася двома донечками, життя почалося заново. Психолог допоміг Сарі пробачити та налагодити стосунки в парі. Тепер їхньому союзу понад 20 років — його вважають одним із найміцніших у Голлівуді. Пара часто розповідає, що секрет щасливого подружнього життя — спільні інтереси й водночас власні уподобання.

Щодо успіху, до зірки він прийшов уже після знайомства з майбутнім чоловіком. Перша серія культового серіалу «Секс і місто» вийшла в 1998 році. Тобто, коли їй було 33 роки! За цю роль із нею змагалася молода акторка Ліза Едельштейн, яка потім зіграла докторку Кадді із серіалу «Доктор Хаус».

Сам серіал став революційним, досі фанати з усього світу із задоволенням переглядають улюблені серії з четвіркою жінок, які люблять секс і не соромляться про це говорити. Його називали одним із перших феміністичних серіалів у США. Протягом 6 сезонів жінки, яким трішки за тридцять, розповідали про те, що їхнє життя також цікаве, вони отримують задоволення від життя та красивих речей. Між головною героїнею Кері Бредшоу та Сарою Джессікою Паркер є багато спільного, особливо — любов до взуття. Після виходу серіалу попит на туфлі Manolo Blahnik зріс у кілька разів. З такої нагоди пару атласних човників навіть назвали SJP (Sarah Jessica Parker). У Сари є майже 100 пар туфельок від цього бренду. До речі, приблизно 70 % всього гардероба із серіалу Сара забрала собі: не даремно ж їй присвоїли статус ікони стилю. Та є «доброзичливці», котрі вважають, що насправді жінка просто скнара.

Проте не всіма своїми званнями зірка може пишатися. Один відомий журнал у 2007 році визнав її «Найнесексуальнішою жінкою світу», що, звісно, дуже образило акторку. Вона довго не могла про це говорити, навіть із чоловіком. Потім заявила: «Так, я не відповідаю стандартам краси, котрі нав’язують глянцеві журнали, та відсутність силіконових грудей і накачаних губ не означає, що я неприваблива. Та й мого чоловіка ці заяви теж ображають».

Так, на свій вік актриса виглядає гарно, адже пишається тим, що досі не вдавалася до жодних хірургічних втручань у свою зовнішність. Їй натякають на некрасиві «відьмині руки», та зірка все одно каже, що любить їх і не планує нічого змінювати.

До речі, Сара Джессіка єдина з чотирьох акторок серіалу, котра не знімалася оголеною, бо так прописано в її контракті.

Нещодавно Сара Джессіка Паркер поширила перший тизер про вихід продовження «Секс і місто». Відомо, що за одну серію кожна з головних героїнь отримає щонайменше 1 млн доларів! Щоправда, з’являться вони без білявки Саманти — Кім Кетрол, яка категорично відмовилася від зйомок. Між двома акторками вже давно панує неприязнь, саме тому третя частина фільму так і не з’явилася. Зараз Кім проживає в Лондоні та рідко з’являється на людях. Та це не означає, що новий сезон серіалу вийде лише з трьома героїнями.

Персонаж Саманти може замінити Шерон Стоун. Така інформація поки не підтверджена, тому з нетерпінням чекатимемо на нові заяви від режисерів серіалу та вихід історій, які прикують до екранів усіх фанатів.

Share.

Leave A Reply