Надя Дорофеєва: ТОП-7 щоденних звичок співачки

0

Надя Дорофеєва — відома українська співачка, учасниця колективу “Время и Стекло”, засновниця власного бренду одягу SO DODO. Вона рішуча, життєрадісна, цілеспрямована, а головне — активна. Попри ці всі справи зірка встигає ще і вести власний блог, де ділиться секретами успіху, уроками макіяжу, своїми порадами, і навіть розповідає про свої щоденні звички. 

Незважаючи на новий концертний тур по Україні “VISLOVO”, серед міст якого є і наш Івано-Франківськ, нещодавно Надя випустила новий влог про те, без чого не може прожити свій день.

Отож, ТОП-7 щоденних звичок прекрасної половини дуету “Время и Стекло”

Надя завжди починає свій день зі склянки води з лимоном. Але п’є воду співачка не тільки зранку, а впродовж усього дня. Це стало щоденним ритуалом зірки.

Не починає своїх справ Надія і без чашки улюбленого латте. Без цього ароматного напою нікуди.

Музика. Не дивно, що співачка і дня не може прожити без музики. Тому ранкові збори вона розпочинає з драйвової музики.

Не забуває співачка телефонувати до близьких. Оскільки часу на спілкування з рідними у Дорофеєвої обмаль, вона може це зробити тільки в салоні свого авто. Під час поїздок зірка телефонує до близьких і спілкується з ними —  на рідних час заходить завжди.

У вільний час займається саморозвитком. А це може бути знову ж таки в дорозі, або під час косметологічних процедур. Без діла стояти в заторах чи бути дві години на манікюрі —  то марно витрачений час. Тому у такі моменти намагається слухати аудіокниги. Однією з улюблених вважає “Магію ранку”.

Приділяє час SO DODO. Вважає це невід’ємною частиною своєї роботи і свого життя. А тому щодня знаходить час, щоб забігти в свій магазин одягу.

Спорт. Не дивно. чому у зірки така підтягнута фігура — Надя активно займається спортом. Щодня виділяє час на тренування, щоб тримати своє тіло в формі.

 

 

 

Share.

Leave A Reply