Мами-донечки ❤️ 

0

Одна з наймиліших рубрик у нашому Like Журнал — це, звісно ж, прекрасні історії мами і дитини  Особливо приємно читати їх теплого літнього вечора на свіжому повітрі 

Оксана Іванишин із донечками Христиною та Єлизаветою
«Серце матері — глибока прірва, на дні якої ви завжди знайдете прощення»
 Матуся лагідно називає донечок лише найтеплішими словами: Тіночка, Лізочка, котик, сонечко, кохання моє. Оксана каже: “Старша донечка вже доросла та самостійна. А молодша ще потребує багато уваги, підтримки та участі в її розвитку, навчанні і становленні як особистості, тому ми багато часу проводимо разом. Я дуже пишаюся своїми дітьми та насолоджуюся кожною хвилиною життя, проведеною з ними”.

Христина Сіреджук із донечкою Олею
«Ніжно притиснуся губами до маленького носика, поцілую ніжну ручку. Серце завмирає від любові до своїх сина і дочки»
 Христя розповідає: “Обожнюю спостерігати, як моя донечка дорослішає. А особливо насолоджуюся її організованістю відповідальністю, як дорослої, що ідеально поєднується з милими “дівчачими штучками”. Моя “Фасолька” (а саме так ми називаємо доню), любить помади, плаття, тоненькі бежеві колготки та каблуки! Як мама, намагаюся підтримати розвиток її прекрасних жіночних рис: відвідуємо гуртки вокалу, англійської мови, моделінгу, уроки етикету, акторської майстерності, хореографії та малювання. І хоча день щільно розпланований, ми все встигаємо і насолоджуємося життям. У вільний час ліпимо із пластиліну та шиємо лялькам сукні”.

Сеняк Тетяна із донечкою Ілоною
«Серце матері – невичерпне джерело чудес»
 Матуся називає доньку квіточкою та маленькою принцескою. Попри те, що дівчинка ще зовсім маленька (їй всього два рочки), між ними з мамою закладається основа хороших стосунків: вони дуже люблять одна одну, обожнюють проводити разом час, вчитися та гратися.

Наталя Гамуляк із донечкою Софією
«Мама – це єдина людина, яка любить тебе по- справжньому просто за те, що ти є»
 Мама ніжно називає доню Софійкою та сонечком. Ця дитина — активна красуня, яка чудово співає та часто виступає на сцені. Між мамою і дочкою завжди теплі, гарні та дружні стосунки. Вони довіряють одна одній та проводять багато часу разом.

 

 Більше історій і фотопроектів — у новому ювілейному “Like”, що вже на поличках магазинів 😍

Share.

Leave A Reply