Майстер-клас: «100 причин, чому я кохаю тебе»

0

Як зізнатися у коханні оригінально?Подаруйте 100 причин вашоїлюбові.

Неординарний спосіб зізнатися у почуттях, який підійде як чоловікові, так і жінці. Виготовити цей подарунок просто: вибираємо та красиво декоруємо відповідним надписом посудину для «причин» (це може бути будь-яка скляна банка чи гарненька коробочка), наповнюємо її невеликими аркушами кольорового або однотонного паперу з зізнаннями у коханні. Дайте волю фантазії,серйозно або з гумором напишіть, за що ви любите свою «половинку». Ключ до успіху – ваша щирість.

Пропонуємо вам зробити приємний подарунок, який не потребує великих фінансових витрат, однак матеріалізує ваші почуття. Подаруйте коханому перелік причин, за що ви його кохаєте. Якщо не полінуватися та пригадати усі прекрасні риси вашої «половинки», сюрприз гарантовано буде вдалим.

Матеріали:

  • скляна банка
  • папір
  • двосторонній скотч
  • акрилові фарби
  • ножиці
  • стрічка

Крок 1.

Розмальовуємо акриловими фарбами кришку банки у потрібний колір. Поки вона висихає, роздруковуємо свої причини або пишемо їх на клаптиках паперу вручну.

для лайка 1

Крок 2.

Заміряємо стрічкою діаметр нашої посудини та готуємо паперову етикетку, де пишемо (або, знову ж таки, друкуємо) назву – «100 причин, чому я кохаю тебе». Аби її було зручно приклеїти, робимо відступи – по 1 см. За допомогою двостороннього скотчу закріплюємо нашу назву на банку.

для лайка 2

Крок 3.

Скручуємо наші причини у трубочки текстом досередини і складаємо їху посудину.

для лайка 3

Крок 4.

Закриваємо посудину кришкою і красиво пов’язуємо її бантиком навколо.

для лайка 4

Share.

Leave A Reply