Знайомство з брендом Kallos: День колористики та колориметрії від ТМ «Kallos Cosmetics»

0

 

Саморозвиток – головна запорука професіоналізму. Особливо це стосується індустрії краси, де від репутації майстра безпосередньо залежить його затребуваність серед клієнтів та повага серед колег.

Вперше в Івано-Франківську понад 80 перукарів мали можливість відвідати безкоштовний навчальний семінар від провідного виробника професійних косметичних засобів для волосся ТМ «Kallos Cosmetics». Захід, організований ексклюзивним представником бренду в нашому регіоні ТОВ «ДК ЗахідЄвросервіс» на базі академії перукарського мистецтва «Sensei», зацікавив як молодих, так і досвідчених майстрів краси з усієї області. Підвищений інтерес фахівців зрозумілий – такі навчальні заходи допомагають перукарям йти в ногу з часом, бути в курсі нових тенденцій, дбати про красу та здоров’я своїх клієнтів.

Для проведення семінару, який проводився у два етапи було запрошено національного технолога ТМ «Kallos Cosmetics» Аліну Варян. Перед практичною частиною вона детально ознайомила учасників семінару з продукцією бренду, особливостями роботи з косметичними засобами та основами колористики. Далі технолог на моделях продемонструвала деякі техніки фарбування, зокрема гарячі тренди сезону-2016: «черепахове фарбування» «ікайі», креативні блочні техніки фарбування волосся – «гофре», «імпресіонізм».

Родзинкою семінару стала робота з чоловічими моделями за методикою «Камуфлювання сивини», яка отримала багато схвальних відгуків від учасників. Після закінчення семінару всі слухачі отримали сертифікати та приємний бонус – подарунки від ТМ «Kallos Cosmetics».

2_998x6659_1057x15868_1057x705 3_1057x705 6_1057x7055_1057x705 7_1057x15864_1057x705

Компанія ТОВ «ДК ЗахідЄвросервіс» – офіційний ексклюзивний дистриб’ютор ТМ «Kallos Cosmetics» в Івано-Франківській області

Share.

Leave A Reply