Діджитал-прибирання: 8 порад

0

Всі ми потребуємо прибирання не лише у житті та думках, а також і у своїх гаджетах – телефонах, ноутбуках, планшетах. З нашим чек-листом вам буде це простіше зробити:

Почистити контакти. З часом коло нашого спілкування зменшується і є номери, які або нам вже не потрібні, або власник давно змінив телефон.

Видалити дублікати фотографій. Або світлини, які дуже схожі між собою і часто повторюються. У вас же є звичка робити 350 майже однакових фото ?

Почистити та/або згрупувати скріншоти. Які потрібні, які не потрібні, робочі/неробочі, важливі/неважливі. Таке “діджитал сміття” тільки забиває пам’ять вашого пристрою.

Забрати додатки, які дублюються. Три додатки, які мають однакові функції, а відрізняються тільки інтерфейсом ? Нащо їх вам? Залишіть один, яким найчастіше користуєтесь.

Видалити додатки, які ви не використовуєте. Часто ми завантажуємо програми на один раз, а потім про них забуваємо. Так вони накопичуються і знову ж таки займають багато пам’яті.

Зібрати всі нотатки в одному місці. Ну погодьтесь, так же ж буде зручніше ? Не треба буде щоразу шукати в різних папках і документах свої замітки – все одразу буде в одному місці.

Відписатися від непотрібних груп, сторінок, чатів, акаунтів, розсилок. Підпишетесь на енну кількість груп і розсилок, а потім не читаєте, не цікавитесь і взагалі забиваєте на них. То відпишіться.

 

Share.

Leave A Reply