Він, вона і гроші

0

Чи потрібно брати в чоловіка гроші? Чи просити в нього, чи він сам має здогадуватися про потреби жінки? Давайте обговоримо ці, здавалося б, незручні запитання.


Гроші — це один із каналів енергетичного зв’язку між чоловіком і жінкою. Якщо хтось не може давати, а хтось брати, — він порушений.

Іноді жінці незручно перед чоловіком через грошові питання. Одні бояться здатися жадібними й меркантильними, тому соромляться навіть згадувати про гроші, інші навпаки — турбуються про те, чи партнер не використовує їх, а тоді намагаються взяти від нього побільше. Почуття міри формується з любові до чоловіка і правильної самооцінки.

За вашим ставленням до фінансів, бажанням і здатністю приймати їх від коханого заховане глибоке ставлення до нього і здатність приймати загалом. Це ваше ставлення до себе, людей і життя.
Мудра, любляча та впевнена в собі жінка завжди відчуває, коли і як сказати про свої бажання. А для люблячого чоловіка буде достатньо почути один раз прохання своєї партнерки.

Якщо він вкладає час або гроші в жінку, то прив’язується до неї, починає цінувати більше. Жінки інтуїтивно це розуміють, тому й вимагають багато часу від своїх обранців. Нам приємно отримувати увагу й подарунки, адже так ми відчуваємо, що нас цінують.

За здатністю чоловіка витрачати гроші на жінку стоїть його глибоке ставлення до віддачі. Скупа людина навряд чи буде щедрою на емоції.

Гроші — це насамперед енергія, яку чоловік віддає. Це не просто папірці, а його чоловіча сила, спосіб утримати кохану поруч. Не в плані покупок, а глибоких несвідомих установок, які відображають загальну здатність бути в близьких стосунках.

Чи готові ви приймати чоловічу енергію і віддавати свою — жіночу? Чи готові ви до відносин із ним? До обміну? До взаємодії? Якщо чоловік не дає вам грошей, це свідчить про те, що він не готовий до справжньої близькості. Йому нічого дати вам, а значить — ніякого обміну енергіями не відбувається.

А, можливо, ви не до кінця вірите у нього? Він може практично все, якщо його єдина вірить у нього щиро, усією душею. Ця енергія передається й заряджає на успіх.

Щира любов, жіноча ніжність і тепло, турбота про чоловіка, підтримка в скрутні хвилини — без цього неможливий жоден взаємообмін. Адже відносини — це обмін. Чоловік — ваше дзеркало.

Можливо, у вашому несвідомому є блоки, які не дозволяють бути з цією людиною? Ви також не матимете що дати йому, хоча може здаватися по-іншому. Я говорю про безкорисливу віддачу, здатність любити іншого, як самого себе. Якщо жінка боїться, соромиться брати гроші в чоловіка, то її ставлення до таких прохань відображає її глибоке ставлення до чоловіків — страх, провину, сором, зніяковілість. І навпаки. Якщо вона вимагає, не залишає вибору обранцеві й не бачить його самого за грошима, це вже не любов.

Задумайтесь над своїм ставленням до чоловіків загалом. Чи не є проблема з грошима у ваших стосунках віддзеркаленням інших глибоких складностей? Якщо в парі панує любов, то природне бажання чоловіка — забезпечувати сім’ю і дружину. Це ж так приємно — відчувати себе господарем. А жінка з вдячністю й задоволенням приймає його дари, своїми бажаннями підтримує прагнення діяти, роздуває вогонь його чоловічої сили й енергії. Цінує свого чоловіка і визнає в ньому авторитет, адже лідерство — у нього в крові.

А якщо вимоги жінки просто несумісні з можливостями партнера? Тоді вона позбавляє його сили. Великий розрив у ваших бажаннях і можливостях чоловіка унеможливлює його зростання. Не потрібно вбивати в ньому бажання.
Ваші прохання повинні бути трохи вищими від того, що він може сьогодні. Так ви будете мотивувати його, створюючи зону для найближчого розвитку.

Фінанси у відносинах відіграють важливу роль. Якщо жінці не потрібні від чоловіка гроші, це вказує на те, що вона не хоче або боїться приймати сильного партнера у свій простір — господаря. Або ж не хоче брати на себе зобов’язання, не хоче бути його жінкою по-справжньому. Бути жінкою чоловіка і відчувати себе його жінкою — це різні речі. Щойно вона відмовляється від грошей — відмовляється і від нього.
Що стоїть за жіночою скромністю? Страх втратити партнера? Бажання довести свою безкорисливу любов? Бажання зберегти свою свободу й незалежність?

Чому соромно або незручно брати гроші від людини, яку щиро любите?
Беручи в нього гроші, ви піднімаєте його у своїх очах, відкриваєте собі дорогу до його поваги, м’яко мотивуєте до досягнень. Він завжди повинен думати, де і як заробити гроші. Ці думки включають його чоловічу енергію. У нього має бути бажання радувати свою кохану, а вона не повинна це бажання вбивати.
Любов і меркантильність — речі несумісні. Будьте щедрими! Цей закон життя підтверджується щодня: чим більше ми віддаємо, тим швидше повертається. Це можуть бути гроші, увага, допомога, добрі справи, любов, ніжність, час, турбота, їжа, речі тощо. Усе, чого можуть потребувати інші.

Але й не перебільшуйте значення грошей у стосунках: найдорожчі у світі речі за них не купиш. Це щирість, любов і справжні емоції!

Share.

Leave A Reply