“Врятуй Ральфа”: у мережі з’явилося відео про небезпеку тестування косметики на тваринах

0

Сьогодні, 24 квітня, Всесвітній день захисту лабораторних тварин. І незважаючи на активну позицію та діяльність зоозахисників, косметичні бренди і досі тестують свою продукцію на тваринах. До дня захисту лабораторних тварин організація Humane Society International створила та випустила короткометражний мультфільм “Save Ralph”. 

У відео головний герой кролик Ральф розповідає про те, що його батьки й рідні померли, коли над ними проводили тестування.

“Я тестувальник. Мій батько був тестувальником. Моя мама, брати, сестри, діти — всі були тестувальниками. І вони померли, виконуючи свою роботу. Але це нормально. Для цього ж ми й були народжені.  Це ж робить нас, кроликів, щасливими”, — розповідає Ральф у ролику.

Далі відео з оригінальним озвучуванням:

Метою створення такого відео є приверненя уваги до проблем знущання над лабораторними тваринами. В мережі ролик виклали кілька днів тому і він одразу став популярним, відео викликає емоції та навіть змушує плакати.

“Цей ролик крутий, вам точно сподобається. Якщо ви його не дивитесь або вам не подобається, то ви ненавидите тварин, а тому друзями нам ніколи не бути”, — написав на своїй сторінці у twitter Тайка Вайтіті, лауреат премії Оскар, який озвучував кролика Ральфа.

Далі відео українською мовою:

В кінці соціального ролику з’являються слова: “Жодна тварина не повинна жертувати собою і помирати заради краси. Допоможи Humane Society International припинити тестування косметики на тваринах”.

 

Share.

Leave A Reply