У продажі: зустрічайте новий номер журналу “LIKE”

0

Зіркові інтерв’ю, цікаві статті, корисні поради – всі теми для чоловіків та жінок читайте у новому номері західноукраїнського журналу “Like”. Від сьогодні новий випуск в мережах продажу преси.

Вона буквально із перших слів розмови заряджає позитивом. І встигає буквально все: дивувати шанувальників на сцені, захоплювати глядачів з телеекранів, бути коханою дружиною і мамою двох чарівних донечок. У чому секрет щасливої жінки читайте в ексклюзивному інтерв’ю з ведучою програми «Ранок з Україною», акторкою театру і кіно Лілією РЕБРИК.

Секс чи любов? Іноді здається, що в житті неодмінно потрібно обирати щось одне. Піддаючись поширеним стереотипам, що в стосунках жінки мріють про сім’ю, а чоловікам натомість потрібен лише секс. Чи справді це так читайте, у свіжому номері.

Людина, яка зуміла перетворити своє ім’я на впізнаваний бренд і почати історію моди в Україні з чистого аркуша. Цей чоловік впевнений – некрасивих жінок не буває. У свіженькому інтерв’ю для журналу «LIKE» читайте ексклюзивне інтерв’ю мега-талановитого дизайнера та модельєра АНДРЕ ТАНА.

На довгоочікувану прем’єру цього авто прихильники марки чекали майже 4 роки, й ось — оновлений легендарний LAND ROVER DEFENDER. Дебютувавши у Франкфурті, засвітившись у Женеві, перший такий в Україні, він з’явився на прикарпатських дорогах. Який він король-позашляховик, у свіжому тест-драйві.

Share.

Leave A Reply