ТОП-5 фільмів, які вийдуть на екрани уже завтра

0

Ну ось, наче ще вчора святкували Новий рік, а завтра вже останній день січня. Цей місяць приніс багато спогадів, нових знайомств, щирих посмішок та вірних друзів. А разом з тим, подарував нам чудові кінокартини, прем’єри яких відбудуться уже завтра.

Пропонуємо вам закрити першу сторінку нового розділу вашого життя, переглянувши захопливі фільми першого місяця 2019-го року.

Смертельний лабіринт.

Американський трилер. Молодим людям приходить запрошення взяти участь у тестуванні нового квесту. Дівчата і хлопці, повіривши у те, що зможуть виграти значну суму, приходять за вказаною адресою. Однак в приміщенні їх закривають, а сам квест перетворюється в боротьбу за виживання. Чи вдасться їм розгадати загадку, чи зможуть вони контролювати свій страх та емоції, чи доживуть до сходу сонця?

Зустріч однокласників.

Українська комедія. Історія про трьох шкільних приятелів, які вирішили відсвяткувати 25 років з моменту закінчення школи. Всі знають, які вміють відпочивати та розважатися українці, тому зустріч старих друзів зі звичайних посиденьок перетвориться в найкрутішу вечірку їхнього життя.

Море спокуси.

Драматичний трилер, США. Незвичайна історія про капітана корабля, минуле якого може зруйнувати його спокійне та стабільне на сьогодні життя. На маленькому острові в Карибському морі героя чекатимуть випадкові зустрічі, багато перешкод, спокуси та жорстока реальність.

Звір.

Трилер, Великобританія. Головна героїня зустрічає своє перше кохання в неспокійні і навіть темні часи – в часи, коли по місцевості бродить серійний вбивця. Дівчина забуває про все на світі, а найголовніше – про обережність. Її щастя не дає спокою ні батькам, ні друзями, ні знайомим героїні – вони впевнені, що це просто маска і чоловік якоюсь мірою причетний до всіх тих страшних подій. Тепер героїні прийдеться обирати – довіритись коханому незнайомцю, чи рідним людям.

Це школа, Бро!

Комедія, США. Головний герой стрічки, підліток Ліам, в свої 16 вперше піде в школу. До цього він вчився вдома, під контролем занадто турботливої матусі. Жінка дуже боїться відпускати сина в звичайну школу, адже він взагалі не пристосований до шкільного життя. Але юнак мріє про справжніх друзів, про перше кохання, про пригоди… Чи вдасться у героя пройти всі випробовування долі перш ніж він знайде все, що так довго шукав?

Share.

Leave A Reply