2 номер журналу “Like”, вже у продажу!

0

Анонс 2 номеру журналу:

Директорський стиль

«Жінці завжди бракує двох речей – кохання та одягу» 

Модна розмова «LIKE» із власницею салону краси «Венера» Надією Хомʼяк…..

Арт -хатинка

КОЛИ ОСЕЛЯ – ПЛАЦДАРМ ТВОРЧОСТІ

Цю вельми неординарну та наповнену барвами домівку від усього світу відділяє не традиційна фіранка чи тюль, а яскрава ширма. І лише тут за лічені хвилини на стіні, підлозі чи білосніжних дверях у будь-який момент може з’явитися дитячий шедевр. Та перше, на що звертаєш увагу, коли заходиш в помешкання сімейства Бурчаків, ‒ диво-люстра, велетенська вітражна композиція, створена руками ґазди…..

Зіркові зустрічі від Романа Вірастюка з Юрієм Горбуновим

Я насправді народився у місті Новий Роздол на Львівщині. До Франківська моя родина переїхала, коли мені був один рік. Тут я ходив у школу, тут я спробував вступати до Педагогічного інституту, але не вступив. Один рік я працював на фурнітурному заводі й після цього в 1987 році вступив до Київського театрального інституту. Закінчивши театральний, 5 років пропрацював у Івано-Франківському музично-драматичному театрі…..

Вчора, сьогодні, завтра…

Невкрадене Різдво

Єднання родини за спільним столом із дванадцятьма стравами на Святвечір, урочиста Літургія, гучна коляда і щирі вітання. Так узагальнено можна охарактеризувати сучасне галицьке Різдво. Однак ще у 40-х роках минулого століття величну звістку про народження Ісуса Христа несли крадькома. Під радянське табу потрапили багатовікові українські традиції. І майже на півстоліття різдвяна містерія пішла в підпілля. Але не зникла, як би сильно її не хотіли вкрасти з пам’яті людей….. 

З Україною в серці

«Наша Софі Лорен» ‒ саме так називають  її друзі та колеги

Тетяна Терсенова-Заводовська, власниця Івано-Франківської модельної агенції «Ювента» ‒ одна з найбільш знаних персон Прикарпаття. Та сьогодні ця яскрава та вишукана пані не лише навчає дівчат, як стати справжньою жінкою, а й допомагає українським військовим. Читачів журналу «Like» вона радо запросила до свого затишного будинку. За великим сімейним столом на нас чекали запечені господинею запашні тістечка та духмяний чай. І звісно, розмова про те, що́ нині турбує кожного українця….

Арсен Мірзоян: «Умовна вся ця війна»

Український музикант, автор та виконавець власних пісень, фіналіст шоу «Голос країни» Арсен Мірзоян про творчість, роботу та війну…. 

Презентація журналу  «LIKE»

Представлення нового глянцю було особливим. Народження журналу співпало з народженням нової сімʼї. Безпосередньо на презентації відбулося романтичне освідчення та поєднання двох закоханих сердець. Приємної атмосфери та затишку додав виступ «сталевого голосу країни» Арсена Мірзояна. Він завітав на презентацію журналу «Like» у рамках туру містами України. Усі присутні сповна могли відчути та насолодитися характерним тембром та манерою виконання Мірзояна. А також познайомитися з першим випуском журналу «Like». До речі, він виходитиме раз на два місяці, обсягом не менше 90 сторінок та накладом у 10 тисяч примірників. «Like» розповсюджується у місцях продажу преси, а також у салонах краси, кафе та ресторанах. «Like» ‒  вам це сподобається!

Кароліна Паранюк –  маленька зірочка на горизонті української естради

Співачка, модель та телеведуча-  Кароліна Паранюк з Івано-Франківська розповіла  читачам «Like» як крокує до свого успіху та працює над собою.

Ще у 4-тирічному віці батьки помітили її талант до співу, та почали  його розвивати.  З того часу Каролінка займається  вокалом та танцями,  відвідує модельну школу.

Вперше вийшла на естрадну сцену  у  2011 році на Всеукраїнському конкурсі «Дзвони Прикарпаття». А за рік вже досягла першого серйозного успіху – стала Маленькою принцесою України на конкурсі “Мінісвіт краси України” у Чернівцях. У 2013році дебютувала як модель для журналу “Космоледі”, а також стала обличчям журналу  “Kids.ua  №18”.

Протягом останніх двох років записано біля 5-ти авторських пісень. Влітку  2014 року  з піснею «…» Кароліна прийняла участь у співочому фестивалі “Прикарпатські соловейки”,  де виборола II премію. А  зовсім нещодавно, Каролінка стала ведучою на ОТБ Галичина у програмі “Веселі нотки”.

Як усі дівчатка,  Кароліна любить мультики про принцес, гратися ляльками та малювати. Їй подобається дізнаватись щось нове, читати цікаві книги та вивчати англійську. А ще веселитися з друзями.

Кароліна Паранюк  у всьому рівняється на маму, яка є для нею прикладом. «Моя мама красива і добра, вона завжди у гарному настрої, тому я би хотіла бути схожою на неї,»- зізнається дівчинка.

А найбільше Кароліна вдячна своєму татові, тому що він відвів займатися вокалом. Батько ще  вчить її  бути сильною: «Мені завжди хочеться перемагати, коли це не вдається я не сумую, бо тато каже, що поразки роблять нас сильнішими».

 Формула здоров»я

Свята на порозі. Три тижні святкового марафону вибивають зі звичної колії як щирих українок, так і щирих українців. Для жінок це кухонні клопоти і зайві сантиметри на талії, для мужчин ‒ важкі головні болі спозаранку і муки каяття, що, як завжди, перебрав зайвого.

Але оскільки традиції – це те, що вже сформовано на генетичному рівні і виправленню піддається довго й важко, поговоримо, як полегшити ситуацію, щоб дечому запобігти, а дещо виправити з найменшими втратами……

Ресторан «Прованс»: смаки прийшли з Франції

Моду та парфуми, авангардне мистецтво та високу кухню, шампанське та коньяк – усе це подарувала світові Франція, країна, що уособлює красу,  розкіш та вишуканий смак.

Відтепер невеличка частина Франції, країни мрій та романтиків, є й на Прикарпатті. Розташований у мальовничому селі Підгір’я, у тихому місці, подалі від міського гамору, ресторан «Прованс» офіційно відчинив свої двері для відвідувачів.

Розкішний фуршет, класична музика, весела шоу-програма – господарям вдалось зачарувати гостей неперевершеним французьким шармом й українською гостинністю. Феєричний виступ шоу-балету «Атлантік», музичний гурт «Мажор», майстер-клас французьких танців та конкурс від справжнього сомельє  перенесли всіх у «сонячний регіон» Прованс.

Атмосферу та тепло південної французької провінції  повністю передає  затишний інтер’єр ресторану. Дві просторі зали, біла та смарагдова, розраховані на майже три сотні гостей, ‒ чудове місце для великих банкетів та весіль, днів народжень та іменин, а також романтичних побачень. Відповідає духові Провансу і красивий літній майданчик із альтанками та фонтаном.

Проте, звісно, головна особливість «Провансу» ‒ яскрава та повна прянощів кухня. Тут ви зможете посмакувати вишукані страви української, європейської кухні, а також французької ‒ наповненої ароматами півдня, запахами трав, розмаїттям свіжої риби,  морепродуктів, фруктів і соковитих оливок.

У щоденному меню ресторану такі кулінарні шедеври, як  дарн де сомон із лосося з тигровою креветкою (шматочки лосося, викладені у формі троянди, та спеціальний гірчичний соус), фірмовий салат «Прованс», мідії шардоне, суп із морепродуктів по- французьки та  рибний  суп «Буйабес де Марсель».

Чудово підкреслюють і доповнюють смак страв найкращі вина Франції, Іспанії, Італії, Аргентини та Чилі. І обов’язково скуштуйте лавандовий чай ‒ ароматний еліксир проти застуди та грипу.

А урізноманітнити відпочинок і забути про всі життєві негаразди допоможуть прогулянки кіньми та катання на квадроциклах.

Ресторан «Прованс» ‒ відчуй смак Франції, смак життя!

Солодкий модний тренд із Парижа в Івано-Франківську. Мигдальні тістечка  «Макаронс»!

Їх оригінальними рецептами з читачами «Like» ділилася готельєр, ресторатор, ентузіаст  Марго Бойко

Подорожуючи, Маргарита Бойко завжди куштує делікатеси тієї чи іншої країни. По приїзді додому відразу ділиться емоціями зі своєю командою і разом з ними  починає експериментувати на кухні ресторану. Так свого часу в «Надії» з’явилася італійська панна-котта ‒ справжній французький еклер, коктейль на основі унікального сиропу з бузини ‒ «Х’юго», гарбузово-апельсиновий конфітюр.

«Із Франції я привезла маленькі ніжні тістечка: дві бездоганні за формою хрусткі меренги, які вміщуються між вказівним і великим пальцями, з’єднані божественно смачним кремом. Називаються ці тістечка «Les Macarons» (макаронс) ‒ класичний витвір  французьких кондитерів із часів Марії-Антуанетти. Для французів це не просто тістечко ‒ це бренд, гордість нації на рівні з Ейфелевою вежою!

Із того часу ми почали полювання за бездоганним рецептом макаронсів, щоб відтворити цей неймовірний смак у кондитерському домі «Надія» та подарувати насолоду франківчанам!»

Після численних пошуків, навчань, майстер-класів, дегустацій та експериментів, каже Маргарита, зрозуміли, що приготування макаронсів – дуже тонка справа, яка приховує масу хитрощів.

«Мигдальне борошно повинно бути дрібним і сухим. Від якості залежить успіх печива, борошно можна приготувати самостійно, потрібен тільки мигдаль. Звичайно, це в рази ускладнює і без того непростий процес випікання макаронсів, але результат того вартий, повірте!

Білки для мигдального печива обов’язково мають бути витримані. Інгредієнти відмірюються з точністю до міліграма, за температурним режимом духовки стежать пильно. Випікання мигдальної меренги вимагає позитивного настрою та віддачі частинки душі!»

Вдалося Маргариті довідатися й оригінальний рецепт  французького делікатесу.

«Випадковостей не буває! Минулого року мені пощастило познайомитися з власником кондитерського дому «Laduree» в Лондоні (№ 1 із приготування макаронсів у світі!), який із великим зацікавленням розпитував мене про Галичину, звідки походила його бабуся. Цей факт додав мені сміливості розпитати про останні штрихи в приготуванні макаронсів, про які ми й не здогадувалися!

Дійсно, все геніальне ‒ просте, і макаронси нам нарешті вдалися!

Із радістю пропоную вам авторську колекцію тістечок від кондитерського дому «Надія» ‒ надзвичайно легких та витончених, хрустких ззовні та ніжних зсередини, з багатством смаку  фруктових та ягідних пюре,  шоколаду та ванілі».

Чи знаєте Ви?

  1. Макаронси ‒ найулюбленіший десерт французьких королів.
  2. Макаронcи вважаються одним із найменш калорійних десертів, тому їх можна їсти навіть тим, хто сидить на дієті!
  3. Макаронси смачніші за шоколад!
  4. Макаронси ‒ дуже модний десерт, тому коробка «Макаронс від “Надії”» ‒ класна ідея для подарунка (72-11-18, 050 339-23-50)!
  5. У кремі «Трояндової любові» справжні пелюстки троянди!
  6. Щосезону в нас з’являється лімітований випуск із особливими різдвяними смаками!

Ви достойні це спробувати!

Ваша Марго Бойко.

НА ВАЛІЗАХ

Щоб відчути Венецію, треба їй віддатися!

Про Венецію або добре, або нічого. Усі ці байки про воду в каналах, яка нібито неприємно пахне, чи про повені, які паралізують все і вся, мене мало цікавлять.

Венеція – це перш за все емоції!

І якщо в тебе перехоплює подих, коли ти пливеш Гранд-каналом, коли ти плачеш від щастя, слухаючи спів гондольєра, годуєш голубів на площі Святого Марка і робиш неймовірні селфі ‒ ти саме той турист, якого кохає Венеція. Тому що ти кохаєш її……

ПРАВИЛЬНЕ ДОЗВІЛЛЯ

«Дозвілля – приємна річ», ‒ давньоримський імператор Цицерон.

Наскільки цікаве дозвілля відомих прикарпатців, дізнавався «Лайк».

Лідія Шкрібляк,  засновник і директор ТОВ «Будмакс» (м.Івано-Франківськ).

Кожен вид дозвілля дає змогу почерпнути щось нове, цікаве та позитивне.

Лідія Шкрібляк ‒ лижниця зі стажем. Журналу «Лайк» вона зізналася, що спочатку придбала лижний костюм лише для того, аби не почувати себе білою вороною на гірськолижному курорті. Тож спочатку в ньому просто прогулювалася та споглядала круті спуски і підйоми……

Андрій Луцький –  ректор Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького

У душі кожного з нас є таємне прагнення до авантюризму. Лише сильна духом людина, сповнена жаги до нових відчуттів впевнений ректор Університету права імені Короля Данила Галицького Андрій Луцький, може сісти за кермо потужного чотириколісного агрегата і проїхати на його «спині» певний маршрут……

АБЕТКА  ЖИТТЯ

365 днів ‒ як на долоні. Підбиваємо підсумки року

У клопотах підходить до завершення 2014 рік. Усі ми сповнені мрій та сподівань на рік наступний. «Like» разом із психотерапевтом Ольгою Барабаш підготував 4 техніки, які допоможуть по-новому поглянути на своє життя та запустити механізм здійснення мрій. …..

Годування грудьми. У мами мало молока?

Звичка у всьому покладатися на точні дані породжує в молодих мам сумніви та страхи: чи достатньо молока отримує моя дитина при грудному вигодовуванні? Чи не голодна вона?

Зрозуміло, на грудях таких міток, як на пляшечках, немає, тому мама не може точно визначити, скільки їжі під час годування отримав її малюк.

Разом із Катериною Лейцюсь ми вирішили допомогти мамам розібратися в цьому питанні…..

ЧОЛОВІЧИЙ КЛУБ

Тест-драйв з Іриною Висоцькою

«Mercedes GL 350 BlueTЕС 2014» ‒ королівські відчуття простору та комфорту

Легким рухом зачиняються масивні дверцята, м’яко заводитися надійний двигун і водій «Mercedes GL» сходить на трон королівства, де всі придворні та десяток слуг працюють на його комфорт та  безпеку……

Share.

Comments are closed.