Учасник “Голосу країни” з Прикарпаття презентував авторську пісню. АУДІО

0

Назар Яцишин, який зараз виступає під іменем Nazar Ya, вразив Дана Балана та інших суддів шоу «Голос Країни» своїм голосом і творчістю. А зараз молодий співак представляє авторський трек «Падаю»повідомляє МІСТО.

Як каже Назар, ця композиція ввійде до майбутнього дебютного альбому співака «Літаю», який стане особливим, тому що це перша заявка загальній публіці творчості виконавця, пише “Телегід“.

«Пісня «Падаю» — про вічне падіння у найприємніші почуття, про те, що наше життя це коло по якому ми рухаємося і постійно зустрічаємо нові емоції, до забутого знову і знову», — коментує виконавець.

Авторами пісні «Падаю» виступили виконавець Назар Яцишин та Михайло Питель, який  і став саунд-продюсером треку. Вже відзнято відеокліп, який співак представить загалу вже в кінці цієї весни.

Прикарпатець Назар Яцишин вразив суддів та глядачів на сліпих прослуховуваннях “Голосу країни-10”. До хлопця повернулися три крісла. І він продовжив участь у проєкті в команді Дана Балана. Сам Назар родом з селища Брошнів-Осада, що на Рожнятівщині. Але зараз живе у Львові, де працює вчителем історії. Назар переміг у вокальних “боях” та здобув місце в прямих ефірах проєкту в “нокаутах”. Хлопець виступив на сцені Нацвідбору на Євробачення. «Мій випадок довів – все можливо», – розповів нашим журналістам у інтерв’ю співак.

Share.

Leave A Reply