В новому 13-му номері “Like” читайте!

0


«Володька, ти мене позориш». Ця фраза викликає посмішку у всіх без вийнятку глядачів улюбленого проекту «Країна У». Харизматична Танька підкорила українську публіку не лише своїм гумором, але й вродою та унікальним талантом. Про особисте та сценічне Тетяна Песик розповіла читачам журналу «Like».

Красива, розумна, успішна і самотня. Мрії знайти своє жіноче щастя так і залишаються мріями. Принц на білому коні чи то мерседесі затримується, а час збігає. 5 причин, чому не щастить у коханні шукайте у свіжому глянці.

Як у кіно. На вулицях Прикарпаття можна побачити славетну «Моргуновку». Рідкісний екземпляр радянського автомобілебудування 67 року випуску відреставрував іванофранківець . На сьогодні він єдиний такий в області та один з небагатьох доведених до ладу в Україні. Про старовинну автівку читайте на сторінках Лайку.

Неймовірно харизматичний та з глибоким поглядом. Жодної зверхності чи пихи або надмірної зірковості. Український актор та режисер кримськотатарського походження АХТЕМ СЕЇТАБЛАЄВ до Івано-Франківська приїхав не просто з виставою, а на зустріч з бійцями АТО. Разом з тим зустрівся із журналістами Лайку.

Share.

Leave A Reply