В новому 11-му номері “Like” читайте!

0

Романтична, турботлива і водночас сильна та непосидюча. У дитинстві вона мріяла вийти заміж за Філіпа Кіркорова, та зрештою збудувала міцну і щасливу сім’ю із не менш зірковим фронтменом гурту «Антитіла» Тарасом Тополею. Про те, яке життя на сцені і поза нею у зіркової мами і дружини, Alyosha розповіла читачам журналу «Like».

Сексуальна фігура, пружна шкіра, рельєфні м’язи. У прагненні до цього стає популярним спортивне харчування, в яке входить протеїн. Чи варто його споживати знають журналісти «Лайку»

В радості і в горі, в заздрощах і співчутті. Як товаришують відомі франківчанки? Життєві історії та коментарі психолога. Жіноча дружба: міф чи реальність? Читайте на сторінках «Лайку»

Я не заміжня, і у мене немає нікого, хто б оплачував мої рахунки. У мене багато зйомок в рекламі ,також час від часу я гастролюю. Мені просто хочеться, щоб жінки знали не потрібно виходити заміж, тільки щоб хтось тебе забезпечував . Про Американську мрію української Білосніжки Міки Ньютон тільки на сторінках «Лайку»

Share.

Leave A Reply