​5 списків, які повинна вести кожна людина

0

Списки не дають нам забувати необхідне і допомагають правильно організувати свій день. Списки оточують нас всюди і можуть бути корисні буквально в будь-якій області, пише телеграм-канал Почни щось!

1. Креативні ідеї. Творчість – процес спонтанний, загнати його в рамки нормативів досить важко. Тому створення списків цінних ідей, оригінальних знахідок, незвичайних думок прийде вам на допомогу в той момент, коли в голову рішуче нічого оригінального не лізе, а творити потрібно.

2. Книги, які потрібно прочитати. Якщо після прочитання чергової книги ви кожен раз мучитеся, вибираючи наступну, то пора завести спеціальний список для читання. У нього ви будете заносити кожну книгу, яку порадили вам друзі, про яку прочитали на нашому каналі або просто побачили у сусіда в метро.

3. Списки поточних завдань. Так, це нудно і банально, але ми не могли пропустити цей вид списків. Вони допоможуть вам краще справлятися зі щоденною рутиною, все встигати і ніколи нікуди не спізнюватися.

4. Список фільмів для перегляду. Фільмів зараз випускається така величезна кількість, що витрачати час на всілякі дурниці – недозволена розкіш. Добре продуманий список фільмів убезпечить вас від випадкового вибору і дозволить побачити саме те кіно, яке відповідає вашим інтересам.

5. Список бажань. Криза бажань — це не жарт. Якщо ви в один прекрасний момент відчули вселенську нудьгу і зрозуміли, що вам нічого не хочеться, то це він і є. Свої бажання потрібно любити, берегти і плекати.

Share.

Leave A Reply