​​Типи токсичних людей, які руйнують вашу продуктивність

0

Токсична людина робить ваше життя нестерпним, забирає багато сил та енергії. Взаємодія з токсичними людьми завжди негативно позначається на вашому ментальному здоров’ї та продуктивності. Сьогодні ми розповімо, як розпізнати таких людей, розповідає телеграм-канал Почни щось.

Типи та характеристики токсичних людей:

Гіперперфекціоніст
Гіперперфекціоністи впливають на оточуючих тим, наскільки вони віддані тому, що роблять. Часто зриваються на тих, хто робить щось не так добре, як їм хотілося б. Їм подобається звинувачувати інших в усьому, що йде не так — ніхто не старається так, як вони.

Бунтар
Бунтар нехтує умовами й правилами, ненавидить керівництво і любить невдах, має кілке почуття гумору. Не приймає ніякої критики від інших, тому що не визнає авторитетів та залежний від уваги.

Персоналізатор
Їхня чутливість йде тільки усередину. Вони схильні сприймати все, що люди говорять або роблять, як особистий докір. Часто сваряться з людьми й завжди відчувають себе скривдженою стороною.

Базіка
Такі люди вражають своїми ідеями та проєктами. Але без чужої допомоги ніколи нічого не реалізовують. Намагаються знайти когось, хто зробить всю роботу зі втілення в життя їхніх ідей та планів. Жадають уваги й влади.

Нарцис
Нарцисичний тип людини, як правило, відмінний в реалізації своїх проектів, але не усвідомлює цінність тих, без кого не можливо було б це зробити. Такі люди вважають за краще працювати самостійно, зневажливо ставляться до оточуючих, ставлять свої потреби вище інших.

Пліткар
Люди стають токсичними, коли в основному зайняті кумедними історіями та плітками про інших, а не саморозвитком та своїми власним життям. Пліткування завжди є деструктивною рисою та не приносить ніякої користі.

Прокрастинатор
Якщо поряд з вами є прокрастинатор, він зробить все, щоб ви не працювали, навчатись чи займатись важливими справами. Прокрастинатор відкладає все на завтра, зриває дедлайни, запізнюється навіть на важливі зустрічі, не продуктивний на роботі та відволікає колег та друзів.

Агресор
Коли щоденне бурчання та скарги на будь-що стають звичкою, швидше за все, перед вами токсична людина. Ці запальні люди завжди створюють проблеми спалахами люті, постійним невдоволенням та неповагою до оточуючих.

Токсичні люди не повинні руйнувати ваше життя. Розбирайте поведінку ваших друзів та колег, давайте зворотний звʼязок, пояснюйте наслідки їхньої поведінки. Та якщо проблема не зникає, позбувайтесь таких людей без вагань, інакше вони вас зруйнують.

Share.

Leave A Reply