Їй потрібні тільки твої гроші, або 7 ознак меркантильної хижачки

0

Деякі дівчата перебувають у пошуку відносин виключно заради грошей. Виглядаючи заможного чоловіка, відчайдушні красуні йдуть на хитрощі й ретельно намагаються замаскувати свої підступні мотиви — прикидаються милими й турботливими. А коли ілюзія зникає, може бути занадто пізно. Тому під час знайомства будь обережним, звертай увагу навіть на дрібниці. Ми підготували 7 головних ознак, за якими можна викрити цинічну пані.

  1. Завжди нещасна

Здається, цій дівчині добряче дісталося від життя. Вона постійно виглядає сумною, розчарованою в сьогоденні й майбутньому. Спочатку її дуже шкода, але потім починаєш помічати, що вона впадає в крайнощі, страждаючи лише від неможливості купити щось або кудись поїхати. Коли намагаєшся перевести розмову на іншу тему, ви однаково потім повертаєтесь до її проблем. Таке враження, ніби у вас зовсім немає спільних інтересів.

  1. Мріє тільки про багатство

Якщо запитати її про мрії чи плани на майбутнє, то у відповідь почуєш лише про матеріальні блага. Вона хоче відпочивати на кращих курортах, їздити на дорогому авто, виблискувати діамантами і тримати в руках мільйон доларів — усе, що уособлює розкішне життя. Любов, сім’я, кар’єра, самореалізація? Ні, її це не цікавить.

  1. Носить фейки

Зациклена на брендах жінка, яка не може собі їх дозволити, обов’язково носитиме копії люксових речей потай, сподіваючись, що цього ніхто не помітить. Гучним ім’ям на сумці вона намагається прикрити власні комплекси. А натяки, що підробки все-таки видають себе, ігнорує. Або ще гірше — ображається.

  1. Постійно виглядає «строкато»

За першої-ліпшої можливості вона прагне надіти все краще, що є в гардеробі, щоби привернути до себе увагу усюди, де б не була, — обвішується дешевою біжутерією, надягає відверте вбрання і робить яскравий мейк. У неї в голові живе стереотип, що такий зовнішній вигляд видає «свіцьку левицю», хоча насправді все це говорить лише про несмак.

  1. Відкриває кредити

Мати вдома все найкраще — непогане прагнення, але не завжди фінанси це дозволяють. Іноді доводиться брати необхідні речі в кредит. Однак якщо дівчина влазить у борги або оформляє в розтермінування під відсоток смартфон тільки тому, що це остання модель, яка їй «життєво необхідна, щоби бути не гіршою за інших», — це тривожний сигнал: вона або не може адекватно оцінити свої фінансові можливості, або занадто зациклена на матеріальних благах.

  1. Маніпулює, щоб отримати гроші

Коли вона вперше попросить у борг і не поверне або впаде в істерику після твоєї відмови щось купити, ти, звичайно, тривогу не заб’єш. Але з часом такі ситуації будуть повторюватися. Дівчина буде йти на різні хитрощі, щоби виманити в тебе чергову тисячу, й щиро не розумітиме, що ж тебе не влаштовує.

  1. Говорить тільки про гроші

Будь-яка розмова з нею зводиться до несправедливості життя й матеріальних проблем. Скаржиться, що грошей ні на що не вистачає. Розпитує про твою зарплату, покупки і відпустку. Натякає, що не відмовиться від матеріальної допомоги. Судить людей за розміром зарплати. Список можна писати і далі, але суть ти зрозумів: якщо дівчина не бажає обговорювати нічого, крім грошей, і занадто активно цікавиться твоїм матеріальним благополуччям, тікай від неї.

 

Мисливиці за грішми — умілі маніпуляторки. Навіть якщо їм не вистачає розуму, щоби заробляти самостійно, вони знайдуть мільйон способів, як розвести залицяльника на «кеш». Тому це лише базовий перелік ознак такої особи. Пам’ятай: у стосунках важлива взаємність і ти маєш отримувати не менше, ніж віддаєш.

Share.

Leave A Reply