Є що почитати: ТОП-5 тем нового номеру “Like”

0

Новий номер журналу “Like” уже в продажі. Довго ми чекали на цей випуск, адже він дуже дівчачий та рожевий, і по-справжньому літній. Що почитати в 33-му номері улюбленого глянцю, читайте далі.

Через минулорічну невизначеність тренди літнього сезону 2021 нагадують збірну солянку з того, що ми встигли полюбити під час минулих показів. Мода й надалі досить туманна — можливо, саме це й підштовхнуло дизайнерів піти перевіреним шляхом і відродити те, що здається нам знайомим і зрозумілим. Знайти баланс між чуттєвим і яскравим, практичну легкість, що дасть змогу без особливих зусиль перейти від денного образу до запальної вечірки допомагає наша журналістка Альона у своїй статті “Краса з комфортом — девіз літа 2021”

Мода на рожевий не зникне ніколи — принаймні на це вказують тренди. Макіяж у таких тонах цьогоріч став ультрамодним: від рожевих тіней і помад до рум’ян. Лялькові відтінки цукрової вати, «баблгама», фуксії чудово виглядають як на губах, щічках, так і на повіках, віях і навіть бровах. Більше про рожевий у статті “Think Pink! Як і де носити рожеві відтінки”.

Жінки не так уже й багато знають про чоловіків,тому значно більше вигадують. Міфами називають спроби пояснити дійсність, про яку ти насправді не маєш ні найменшого уявлення. З одного боку, жінки виховують і навчають хлопчиків (а іноді й дорослих чоловіків) не сунути пальці в розетку, з іншого — вони погано вивчили протилежну стать. Про 10 жіночих міфів про чоловіків читайте в новому номері.

Ефектна зовнішність та ангельське личко — головні критерії успіху у світі моди, а якщо дівчина, крім зовнішності, обдарована інтелектом та є феміністкою, то перед вами — Емілі Ратаковські! Вона відома модель, до якої вишикувалися в чергу найкращі світові фотографи, найкращі бренди мріють про співпрацю і скоро не залишиться жодного модного глянцю, де не світилося б обличчя красуні… Про Емілі Ратаковські та як вона ламає стереотипи читайте в новому номері.

Зустрічають за одежею… За зовнішнім виглядом можна багато зрозуміти про особистість, адже одяг показує й характер, і стиль життя, і навіть цілі, котрі людина ставить перед собою. І для того, щоби виглядати стильно та зі смаком, кожен повинен мати базовий гардероб, до якого увійшов ще один модний елемент — джинси. Про це у статті “Джинси — стильно, модно, назавжди”.

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply